Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

thalassa 400Τα όνειρα με θάλασσα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, γενικά έχουν καλό συμβολισμό. Η θάλασσα αντιπροσωπεύει το αρχικό χάος από το οποίο προέκυψε όλη η ζωή. Στην ουσία η θάλασσα αντιπροσωπεύει τον εαυτό μας στον καθρέπτη. Αν βλέποντάς την στο όνειρο νιώσαμε καλά, καλά είναι και τα μηνύματα του ονείρου.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το όνειρο με θάλασσα, μπορεί να έχει και τις ακόλουθες ερμηνείες:

thanatos 400Το όνειρο με θάνατο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαίνεται.

Αντίθετα, σημαίνει συνέχεια της ζωής ή ίσως ανησυχία για αγαπημένο μας πρόσωπο που έχουμε καιρό να δούμε.
Σύμφωνα με τον Αρτεμίδωρο, τον ονειροκριτικό, ο θάνατος στο όνειρο ενός άγαμου άντρα προλέγει γάμο, επειδή και τα δύο, γάμος και θάνατος, θεωρούνται σταθμοί για τούς ανθρώπους, και πάντοτε συμβολίζονται το ένα από το άλλο.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την ερμηνεία του ονειροκρίτη:

theatro 400Το όνειρο με θέατρο, ή ό,τι έχει σχέση με αυτό, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η ερμηνεία της ανθρώπινης ζωής. Συμβολίζει τις ανθρώπινες σχέσεις. Συχνά περιέχει σαφείς περιγραφές του βίου μας, ειδικά ως προς τις σχέσεις μας με τους άλλους. Ίσως ακούσουμε να μας κατηγορούν ότι ενεργούμε διαφορετικά από ό,τι είμαστε στην πραγματικότητα, για να τραβήξουμε την προσοχή τους.

Thirio 400aΤο θηρίο στο όνειρο συμβολίζει τον εχθρό, τον αντίπαλο, ή τα προβλήματα στην εργασία σας. Αν δείτε ότι σας πλησιάζει ένα θηρίο, αλλά απομακρύνεται και πάλι χωρίς να σας βλάψει, -πράγμα που συμβαίνει συνήθως στα όνειρα με θηρία-, σημαίνει ότι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε και θα σας απασχολήσουν έντονα, θα λυθούν σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.