Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Το ψαλίδι στο όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, προειδοποιεί ότι πρέπει να απομακρύνετε τα ασήμαντα από τη ζωή σας. Αυτά μπορεί να είναι συναισθήματα, ή ψυχικά προβλήματα που πρέπει να θεραπευτούν. Ο τύπος του ψαλιδιού διαδραματίζει επίσης κάποιο ρόλο...

Τα ψάρια στο όνειρο, είναι παραδοσιακά ένδειξη ελπίδας και στροφής της ζωής προς το καλύτερο. Το ψάρι το συναντάμε σε θρύλους, ιστορίες, μύθους και θρησκείες. Εάν είδατε ψάρι στο όνειρο, καλό θα ήταν να θυμάστε τις λεπτομέρειες, επειδή ως ονειρικό σύμβολο, έχει διφορούμενο νόημα.
Ανάλογα με το πώς είδατε τα ψάρια στο όνειρό σας, ο ονειροκρίτης δίνει και τις ακόλουθες ερμηνείες: 

Το ψωμί στο όνειρο είναι σύμβολο της ίδιας της ζωής και μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την ανάγκη κοινών ενεργειών με άλλους ανθρώπους. Είναι το σύμβολο της βασικής τροφής σε όλους τους πολιτισμούς. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το πώς παρουσιάζεται στο όνειρο, μπορεί να είναι σύμβολο έκτακτης ανάγκης, επιθυμίας, ή μπορεί ακόμα να έχει και σεξουαλικό συμβολισμό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.