Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

laspi 400Όποιος ονειρεύεται λάσπη, έχει την αίσθηση ότι έχει κολλήσει συναισθηματικά. Προφανώς έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με τις επιθυμίες του. Η λάσπη συμβολίζει τις επιθυμίες, τα πάθη και τις υλικές φιλοδοξίες. Συχνά πίσω από αυτό το όνειρο βρίσκεται ο φόβος ότι δεν μπορείτε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, γεγονός που οδηγεί σε περαιτέρω προβληματισμό.

laxanikaΕκ πρώτης όψεως, τα λαχανικά έχουν να κάνουν με την υγιεινή διατροφή. Τα λαχανικά που κάνουν την αναπνοή να μυρίζει, ειδικά το σκόρδο και τα κρεμμύδια, υποδηλώνουν διαμάχη. Κάτι θα γίνει και ένας φίλος ή γνωστός θα νιώθει πληγωμένος από τον ονειρευόμενο. 
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη:

lefta 400Όνειρο με πολλά και διαφορετικά μηνύματα. Έχει σημασία η προέλευση, ο τόπος, αν βρήκατε ή αν χάσατε λεφτά, το χρώμα και οι αριθμοί των νομισμάτων. Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, ένα όνειρο με λεφτά μπορεί να σχετίζεται με την αυτοεκτίμηση και τη σεξουαλικότητα του ατόμου που τα ονειρεύεται.

liontari 400Το λιοντάρι στο όνειρο συμβολίζει τόσο τη σκληρότητα όσο και τη δύναμη. Γενικά ερμηνεύεται ως έκφραση υψηλής ενέργειας και επιθετικότητας που προέρχονται από τον ενστικτώδη κόσμο.
Ανάλογα με τις συνθήκες στο όνειρο, ο ονειροκρίτης δίνει τις ακόλουθες ερμηνείες:

louloudia 400Οι περισσότεροι άνθρωποι στη ζωή, συνδέουν τα λουλούδια με χαρά και χαλάρωση. Στην ερμηνεία του ονείρου με λουλούδια, σημασία έχουν και οι λεπτομέρειες. Ένα όνειρο με λουλούδια που γεμίζουν τον κήπο, θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε για την καθημερινότητά σας.

Τα χρησιμοποιούμε επίσης ως ένδειξη αγάπης, εκτίμησης, συμπάθειας ή και παρηγοριάς.

lykos 400Ο λύκος στο όνειρο συμβολίζει επιθετικές τάσεις. Ανεξέλεγκτα ένστικτα και επιθυμίες που μπορεί να μετατραπούν σε κινδύνους. Γενικά είναι ένδειξη εξωτερικού κινδύνου και προειδοποιεί για την ύπαρξη εχθρικού περιβάλλοντος. Στο όνειρο εμφανίζεται ως ένδειξη απερισκεψίας και επιθετικότητας. 
Αναλυτικότερα:

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.