Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

bia 400Το  όνειρο με βία είναι συνήθως ψυχολογική αντίδραση, εξαιτίας μιας κατάστασης στη ζωή, στην οποία δεν μπορεί κάποιος να αντιδράσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ανταποδίδοντας το χτύπημα. Κάθε όνειρο βίας αντανακλά τα συναισθήματά κάποιου, είτε σε σχέση με τον εαυτό του είτε με την κατάσταση στο περιβάλλον του. 

Moro 400Το Βρέφος στο όνειρο, μπορεί να εκφράζει πραγματική επιθυμία για ένα μωρό ή να σχετίζεται με την εγκυμοσύνη ή τον τοκετό. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, συμβολίζει την παιδική ηλικία και την ανωριμότητα. Τούτο σημαίνει ότι ορισμένα γνωρίσματα σε σας δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα ή ανεπαρκώς. Το βρέφος στο όνειρο συμβολίζει επίσης το ξεκίνημα μιας νέας φάσης στη ζωή.

mastos 400Μέρος του σώματος που βλέπουμε πιο συχνά στα όνειρά μας. Το γυναικείο στήθος είναι το σύμβολο της μητρότητας, της πνευματικής και ψυχικής τροφής. Τα στήθη συνδέονται συχνά με τη φύση και την ανάπτυξη. Μπορεί να σημαίνουν ότι περνάτε από μια φάση προσωπικής ανάπτυξης, πνευματικού διαφωτισμού ή εσωτερικής επούλωσης. 

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.