Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Νέγροι στα όνειρα των ευρωπαίων, είναι σύμβολο του πρωτόγονου επιπέδου της συνείδησης, αλλά και της ζωτικότητας. Η σύγκρουση του φωτός με τη σκοτεινή, κυρίως αρνητική, εσωτερική ζωή. Ένα τέτοιο όνειρο, είναι προμήνυμα κακοτυχίας, διαφωνιών και δυσαρέσκειας. Προειδοποιεί για προβλήματα και φιλονικίες με φίλους. 
Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το όνειρο με νέγρο μπορεί να έχει και τις ακόλουθες ερμηνείες:

Το όνειρο με νεκρό πρέπει να το χωρίσουμε σε δυο σκέλη.
1) Αν είδαμε στον ύπνο μας νεκρό κάποιον που είναι ζωντανός.
2) Αν είδαμε στο όνειρο άτομα που είναι ήδη νεκρά.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη:

Νεογέννητο στο όνειρο, μπορεί να εκφράζει πραγματική επιθυμία για ένα μωρό ή να σχετίζεται με την εγκυμοσύνη ή τον τοκετό. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, συμβολίζει την παιδική ηλικία και την ανωριμότητα. Τούτο σημαίνει ότι ορισμένα γνωρίσματα σε σας δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα ή είναι ανεπαρκώς αναπτυγμένα. Το μωρό στο όνειρο συμβολίζει επίσης το ξεκίνημα μιας νέας φάσης στη ζωή.

Η κατάσταση του νερού στο όνειρο αντικατοπτρίζει την εσωτερική κατάσταση της ψυχής. Το φωτεινό, καθαρό και κρύο νερό, προμηνύει ευτυχισμένες μέρες, επιτυχία και κέρδος. Το θολό νερό, σημαίνει θλίψη και ατυχία. Προμηνύει αδιαφανείς ή προβληματικές σχέσεις. Το παγωμένο νερό, προειδοποιεί για κινδύνους.
Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το όνειρο με νερό έχει τις ακόλουθες ερμηνείες:

Το ντουβάρι στο όνειρο είναι σύμβολο εμποδίων, αλλά και προστασίας, ανάλογα με την κατάσταση του ονειρευόμενου. Αν είδατε να στέκεστε μπροστά σε έναν τοίχο, είναι προμήνυμα εμποδίων και στενάχωρων καταστάσεων. Αν ένας τοίχος σας έκλεινε το δρόμο, αρνητικές επιρροές θα σας οδηγήσουν σε ήττα σε σημαντική σας υπόθεση.

Πολλές φορές, τα νυφικά ρούχα στο όνειρο, είναι ένα είδος ανεκπλήρωτης επιθυμίας. Μπορεί επίσης να εκφράζουν την επιθυμία γάμου. Παραδοσιακά, είναι κι αυτό ένα όνειρο με «αντίστροφο» μήνυμα. Λένε ότι τα νυφικά ρούχα σημαίνουν δεινά και στεναχώριες. Όσο πιο φανταχτερά και πλούσια είναι τα ρούχα, τόσο πιο μεγάλα τα δεινά.

Τα νύχια στο όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, ανάλογα με την περίσταση, μπορεί να αφορούν στα δάχτυλα. Συχνά, ωστόσο, συμβολίζουν και «όπλα» με τα οποία κάποιος υπερασπίζεται τον εαυτό του από περιβαλλοντικές απαιτήσεις. Συμβολίζουν επίσης την απληστία για την απόκτηση υλικών ή την επιθυμία να επικρατήσουμε επι των άλλων με τη βία.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.