Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Γενικά τα ραδίκια δεν είναι καλό όνειρο. Σημαίνουν πίκρα που θα πάρετε από το περιβάλλον σας ή την οικογένειά σας. Γενικότερα από τους ανθρώπους που επιλέξατε να είναι κοντά σας στη ζωή και όχι από ξένους.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, τα ρούχα στο όνειρο είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, με πολλά επίπεδα και θέλει πολλή προσοχή στην ερμηνεία του ονείρου, για να μην οδηγηθούμε σε λάθος συμπεράσματα. Εξαρτάται από την κατάσταση, την εφαρμογή, το χρώμα, αλλά και από άλλες λεπτομέρειες η ερμηνεία του. 

Το ρύζι στο όνειρο συμβολίζει την τροφή, τόσο την πνευματική όσο και τη φυσική. Επιπλέον, αποτελεί σύμβολο αφθονίας. Εάν το όνειρο συνοδεύεται από αισθήματα πείνας, μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως σημάδι λύπης και δυσκολιών. Ως βασικό φαγητό συμβολίζει τις βασικές ανάγκες του ανθρώπου. Το χρώμα του υποδηλώνει καθαρότητα και αθωότητα. Παραδοσιακά, στο ρύζι αποδίδεται μαγική δύναμη.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.