Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Η χελώνα υποχωρεί με τον παραμικρό κίνδυνο και μπαίνει στο κέλυφός της. Ως εκ τούτου, στο όνειρο, είναι σύμβολο της ανασφάλειας, της συγκράτησης και της ευαισθησίας του ατόμου που την ονειρεύεται. Επισημαίνει επίσης τα προβλήματα επικοινωνίας. Συμβολίζει την προστατευτική θωράκιση που βάζουμε γύρω από τον εαυτό μας, για να τον προστατέψουμε από... εχθρούς.

Το χιόνι στο όνειρο, τις περισσότερες φορές, δεν έχει καλό συμβολισμό. Μόνο αν το δεις να λιώνει είναι καλό μήνυμα. Σημαίνει απελευθέρωση και προμηνύει το πέρασμα δεινών και προβλημάτων. Αν είδατε χιόνι στον ύπνο σας να θυμάστε τι αίσθηση σας άφησε. Καλή η αίσθηση; καλά και τα μηνύματα. Κακή η αίσθηση; πρέπει να προσέχετε στη ζωή. Αναλυτικότερα:

Ο χορός ήταν πάντα σύμβολο απελευθέρωσης. Όταν κάποιος χορεύει στο όνειρό του, απεικονίζεται η χαρά και η αίσθησή του ότι είναι ένα με το περιβάλλον. Ο χορός υποδηλώνει έτσι εσωτερική αρμονία ή αυθόρμητα συναισθήματα. Είναι πιθανό επίσης, ο χορός να εκφράζει την προσέγγιση και την επιθυμία, ειδικά σεξουαλικής φύσης, για ένα άλλο άτομο (ειδικά στο τανγκό), το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια φευγαλέα περιπέτεια.

Ένα όνειρο με πολλά και διαφορετικά μηνύματα. Έχει σημασία η προέλευση, ο τόπος, αν βρήκατε ή αν χάσατε χρήματα, το χρώμα και οι αριθμοί τους. Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, ένα όνειρο με χρήματα μπορεί να σχετίζεται με την αυτοεκτίμηση και τη σεξουαλικότητα του ατόμου που τα ονειρεύεται. Στην περίπτωση των γυναικών, τα χρήματα είναι και ερωτικός καιροσκοπισμός.

Πρέπει να έχουμε υπόψη ότι ο γενικός συμβολισμός των χρωμάτων στα όνειρα, επηρεάζεται από τις προσωπικές προτιμήσεις ή αντιπάθειες ορισμένων χρωμάτων. Αυτό που επίσης εμποδίζει τα χρώματα να έχουν καθολική έννοια ως ονειρικά σύμβολα, είναι οι πολλές διαβαθμίσεις τους, τα επίπεδα κορεσμού και οι τιμές φωτεινότητας.

Ο χωρισμός είναι ένα ακόμη όνειρο με αντίστροφο συμβολισμό. Θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Με όποιον είδατε ότι χωρίζετε, με αυτόν θα έρθετε πιο κοντά και θα βελτιωθεί η σχέση σας. Αν είδατε ότι αποχωρίζεστε κάποιον σε λιμάνι, αεροδρόμιο ή Σιδηροδρομικό Σταθμό, να περιμένετε επισκέπτη. Αν χωρίζετε με έναν φίλο, μπορεί να σημαίνει προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.