Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

dhlhthrio 400Το όνειρο με δηλητήριο δεν είναι τόσο κακό όσο κατ' αρχήν φαίνεται. Εξαρτάται βέβαια και πως αυτό παρουσιάζεται στο όνειρό μας. 

Αναλυτικότερα, ο ονειροκρίτης, δίνει τις παρακάτω ερμηνείες για όνειρα με δηλητήριο:

  • Αν συλλέγουμε απλά το δηλητήριο σε ένα βάζο ή οποιοδήποτε άλλο δοχείο, αυτό σημαίνει απόκτηση δύναμης.
  • Αν το πίνουμε ή το δίνουμε σε κάποιον γνωστό μας να το πιεί, θα κάνουμε καλό στα δικά μας ή τα δικά του οικονομικά.
  • Αν δηλητηριάζουμε και σκοτώνουμε με αυτό κάποιο ζώο, έχει τον συμβολισμό που έχει στα όνειρα το συγκεκριμένο ζώο. Δηλαδή, αν δούμε πως δηλητηριάζουμε σκύλο, θα κάνουμε κακό σε κάποιον φίλο μας.
  • Αν, όμως, δούμε πως δηλητηριάζουμε έντομα, επειδή τα έντομα στα όνειρα προμηνύουν αρρώστιες και στεναχώριες, τότε σημαίνει πως θα απαλλαγούμε από τέτοια που μας ταλαιπωρούν.

Πρέπει να έχουμε επίσης υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.