Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Diazygio 400Όνειρο που αφορά σε διαζύγιο, μπορεί να δείχνει τα συναισθήματα του ονειρευόμενου για τον άνθρωπο που είδε στο όνειρο, ή μπορεί να προμηνύει απιστία. Μπορεί επίσης να είναι ένα μήνυμα για την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της σχέσης μεταξύ των ατόμων. Μπορεί επίσης να σημαίνει πραγματικά συζυγικά προβλήματα, ειδικότερα όταν κάποιος φοβάται το χωρισμό, ή είναι προειδοποίηση μιας απιστίας που θα θέσει σε κίνδυνο το γάμο. Περιγράφει τα προβλήματα που έχει κάποιος με τον/την σύντροφο. Μερικές φορές το όνειρο με διαζύγιο, σηματοδοτεί την ανάγκη καλυτέρευσης των σχέσεων με τον/την σύντροφο, για να μπορέσει η σχέση να συνεχίσει αρμονική. Είναι επίσης σημάδι ότι ο ονειρευόμενος πρέπει να εξωτερικεύει τα αισθήματά του και να τα μοιράζεται με τον/την σύντροφο.

Αναλυτικότερα, στα όνειρα με διαζύγιο, ο ονειροκρίτης δίνει τις παρακάτω ερμηνείες:

  • Να βλέπει κάποιος χωρισμό στο όνειρο, δείχνει το φόβο του μην χάσει τον/την σύντροφο εξαιτίας δικών του/της σφαλμάτων.
  • Μπορεί επίσης να σημαίνει οικογενειακή ευτυχία.
  • Αν είδατε το χωρισμό άλλων, είναι μια  υπενθύμιση για πίστη.
  • Αν το όνειρο αφορούσε σε δικό σας χωρισμό, σημαίνει πίστη και αγάπη μέχρι το θάνατο.
  • Εάν μια γυναίκα ονειρεύεται διαζύγιο, μπορεί να σημαίνει ότι εξαιτίας απιστίας του συζύγου, θα συνεχίσει μια μοναχική ζωή.

    Δείτε επίσης το ονειρικό σύμβολο: Χωρισμός

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.