Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

aposkeves 400Οι αποσκευές στο όνειρο σημαίνουν βάρη, προβλήματα και βάσανα. Έχει επίσης σημασία να θυμάστε αν οι αποσκευές του ονείρου ανήκουν σ’ εσάς, ή σε κάποιον άλλον.

Ειδικότερα, ανάλογα με τις λεπτομέρειες του ονείρου, ο ονειροκρίτης δίνει τις παρακάτω ερμηνείες:

  •  Αν τις κουβαλάτε μόνοι σας, μόνοι θα περάσετε και τα προβλήματα στη ζωή.
  • Αν κάποιος άλλος σας βοηθάει στις αποσκευές στο όνειρο, θα σας βοηθήσει κάποιος και στη ζωή να ξεπεράσετε τα προβλήματα.
  • Αν στο όνειρο πετάξατε τις αποσκευές, θα απαλλαγείτε από τα προβλήματα που σας απασχολούν στη ζωή
  • Αν οι αποσκευές του ονείρου ανήκουν σε κάποιο άλλο πρόσωπο, τότε δικά του θα είναι και τα βάσανα και εσείς θα τα βιώσετε μαζί του.

Πρέπει να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.