Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

ApatiΤο να εξαπατηθεί κάποιος στο όνειρο, σημαίνει απροσδόκητη τύχη, ίσως κληρονομιά ή μάταιη προσπάθεια του εχθρού για να σας βλάψει. Μπορείτε να εμπιστεύεστε τους φίλους και συναδέλφους σας και να υπολογίζετε στη βοήθειά τους. Είναι σημάδι ότι οι συναλλαγές σας μπορούν να ολοκληρωθούν με επιτυχία.Η απάτη στο όνειρο είναι επίσης μια αδικία η οποία δεν πρέπει να ολοκληρωθεί σε καμιά περίπτωση. Αν την αποφύγατε, σημαίνει ότι θα προαχθείτε. Επίσης μπορεί να σημαίνει γρήγορη τύχη και άμεση καλυτέρευση των οικονομικών σας.

Ειδικότερα, στα όνειρα με απάτη, ο ονειροκρίτης δίνει τις παρακάτω ερμηνείες:

  • Αν είδατε ότι εσείς εξαπατήσατε κάποιον, σημαίνει ότι θα επωφεληθείτε εις βάρος άλλων και θα βλάψετε τη φήμη σας.
  • Αν αποκαλύφθηκε ότι πήγατε να κάνετε κάποια απάτη, θεωρείται ευνοϊκό σημάδι για τα οικονομικά σας σχέδια.
  • Αν στο όνειρο εξαπατηθήκατε σε μια συναλλαγή, θα συναντήσετε ανθρώπους που θα προσπαθήσουν ανεπιτυχώς να φράξουν το δρόμο σας προς την ευημερία.
  • Αν εξαπατηθήκατε από γυναίκα, προμηνύει περιπέτεια αγάπης,
  • Εξαπάτηση στο παιχνίδι, δείχνει την επιθυμία για εκδίκηση σε πρόσωπο, από το οποίο αισθάνεστε ότι σας τραυμάτησε.
  • Αν πιάσατε κάποιον να σας εξαπατά στο παιχνίδι, θα πάρετε εκδίκηση για κάτι, από κάποιον.
  • Αν κατηγορήσατε κάποιον για απάτη, θα σας προσφερθεί ένα αξιόλογο πόστο.

Ψυχολογικά:
Αν δεχθεί κανείς ότι τα διάφορα στοιχεία που εμφανίζονται στα όνειρα, είναι μέρος της προσωπικότητας του ατόμου, ένα τέτοιο όνειρο εφιστά την προσοχή, να μην εξαπατηθεί ο ονειρευόμενος από παραπλανητικά συναισθήματα, ελπίδες ή προσδοκίες. Όσοι συχνά ονειρεύονται να εξαπατώνται, φοβούνται ότι δεν είναι αρκετά σημαντικοί σε μια σχέση συνεργασίας, οικογένειας ή επαγγελματικής σχέσης. Είναι μια πρόκληση να αγωνιστεί, για μια καλύτερη θέση και να μην ικανοποιείται συνεχώς με έναν δευτερεύοντα ρόλο στη ζωή.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.