Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Gelio 400aΤο γέλιο στο όνειρο, μπορεί να δείχνει ανησυχίες και προβλήματα. Είναι ο απελευθερωτικός αναστεναγμός της ψυχής που βρήκε διέξοδο από μια δύσκολη κατάσταση. Μερικές φορές δείχνει ότι παίρνουμε τη ζωή πολύ σοβαρά. Κατά κανόνα, αυτό που προκάλεσε το γέλιο δίνει το νόημα του ονείρου. Αν γελούσατε μαζί με άλλους ομαδικά, η αίσθηση της ομάδας ενισχύει την ευχαρίστηση.
Πολλές φορές αυτός που ονειρεύεται ότι γελάει, ξυπνάει και συνεχίζει να γελάει με τα μάτια του ανοικτά, αλλά συχνά δεν ξέρει γιατί. Εάν είστε εσείς το αντικείμενο που προκαλεί το ειρωνικό γέλιο των άλλων, δείχνει να φοβάστε ότι είστε γελοίοι ή ότι έχετε κάνει κάτι για το οποίο τώρα ντρέπεστε.

Ειδικότερα, για όνειρα με γέλιο, ο ονειροκρίτης δίνει και τις παρακάτω ερμηνείες:

  • Το ψεύτικο γέλιο στο όνειρο, προμηνύει δάκρυα στη ζωή. Τα προβλήματα θα είναι μεγαλύτερα απ’ ό,τι νομίζατε.
  • Ευχάριστο και δυνατό γέλιο, είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα και προμηνύει ευτυχία..
  • Αν είδατε ή ακούσατε άλλους να γελούν, πρέπει να περιμένετε μια ταπείνωση. Θα νιώσετε την κοροϊδία  ή τον περίγελο των άλλων.
  • Αν ακούσατε ειρωνικό γέλιο άλλων, μια ασθένεια, ή αρνητικές εμπειρίες σας περιμένουν.
  • Αν εσείς γελούσατε στο όνειρο, είναι σημάδι επιτυχίας σε κάθε σας ενέργεια και προμηνύει περιβάλλον ευτυχισμένων ανθρώπων.
  • Αν είδατε ότι γελάσατε υπερβολικά με κάποιο παράξενο αντικείμενο, προμηνύει  απογοήτευση και έλλειψη αρμονίας στις σχέσεις σας.
  • Αν γελούσατε με την ατυχία των άλλων, σημείνει ότι, για να εκπληρώσετε τις εγωιστικές σας επιθυμίες, θα αδικήσετε σκοπίμως τους φίλους σας.
  • Αν ακούσατε χαρούμενα παιδικά γέλια, προμηνύουν χαρά και υγεία.
  • Αν ακούσατε γέλια από πρώην γνωριμία σας,  μια περασμένη αρνητική εμπειρία θα επανέλθει, επειδή δεν έχει ξεπεραστεί εντελώς.

Πρέπει επίσης να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.