Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

diashmh 400Το να βλέπει κάποιος ότι είναι διάσημος, είναι σχετικά συχνό. Έχει να κάνει κυρίως με τη ψυχολογία του ατόμου. Δείχνει την ανάγκη του να είναι στο κέντρο της προσοχής και να το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη. Σημαίνει επίσης ότι αν θέλει να πάρει αποφάσεις για την περαιτέρω ζωή του, πρέπει να γνωρίζει αν είναι ικανός να ξεχωρίζει από το πλήθος ή όχι. 

Αυτός που ονειρεύεται ότι έγινε διάσημος σε κάποιο πεδίο, δείχνει ότι ο ίδιος αναγνωρίζει τις ικανότητές του και τις εμπιστεύεται. Πρόκειται συνήθως για ντροπαλό άτομο, που δεν εκφράζεται εύκολα, αλλά στα όνειρά του επιτυγχάνει συχνά πράγματα που ποτέ δεν θα τα θεωρούσε πιθανά. 

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν είδατε στο όνειρό σας ότι γίνατε διάσημος, μπορεί να σημαίνει απώλειες στην πραγματική ζωή και αλλαγή προς το χειρότερο.

Πρέπει να έχουμε επίσης υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.


Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.