Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

astynomikos 400Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, εάν ονειρεύεστε την αστυνομία, μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνεστε ελεγχόμενοι ή περιορισμένοι στη ζωή σας. Ο αστυνομικός στο όνειρο είναι μια ηθική ένδειξη. Εδώ πρέπει να κοιτάξετε πιο προσεκτικά και να αναρωτηθείτε εάν νοιώθετε εντάξει με τον εαυτό σας, ή αν αισθάνεστε ένοχοι για κάτι που ίσως πράξατε στη ζωή.
Η εικόνα του αστυνομικού στο όνειρο, μπορεί επίσης να μας προειδοποιεί να είμαστε προσεκτικοί με τα έργα και τις δράσεις μας στην καθημερινότητά μας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις περιπτώσεις όπου στο όνειρο ένας αστυνομικός διατάσσει εκκένωση.

Ειδικότερα, στα όνειρα με αστυνομικό, ο ονειροκρίτης δίνει τις παρακάτω ερμηνείες:

 • Αν είδατε αστυνομικό, είναι προειδοποίηση για λάθος συμπεριφορές. Πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο την ανάμειξή σας σε διαφορές τρίτων.
 • Αν είδατε μια περιπολία αστυνομικών, προμηνύει ανησυχητικές διακυμάνσεις σε προσωπικά θέματα.
 • Αν ζητήστε βοήθεια από την αστυνομία, μια διένεξη που έχετε με κάποιον, πρέπει να την λύσετε πρόσωπο με πρόσωπο.
 • Αν στο όνειρο είχατε κάποια συναλλαγή με την αστυνομία, σημαίνει ότι αντιπαραθέσεις και περιορισμοί θα ταλαιπωρήσουν τη ζωή σας.
 • Αν σας συνέλαβε αστυνομικός με χειροπέδες, προμηνύει ατύχημα. Θα πρέπει να προσέξετε και να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας στο περιβάλλον σας.
 • Αν αστυνομικός σας έκοψε κλήση, είναι καλά να ελέγχετε τις δυνάμει σας.
 • Αν στο όνειρο προσπαθήσατε να συλλάβετε κάποιον, για έγκλημα που δεν έκανε, είναι προμήνυμα ότι θα ξεπεραστούν αντιπαλότητες.
 • Αν κάποιος δικαιολογημένα συνελήφθη, προμηνύει για επικείμενη ατυχία. Πρέπει να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς το περιβάλλον, διότι ένας ήταν υπερβολικά ανεξέλεγκτη τόσο ηθικά όσο και δεοντολογικά.
 • Αν στο όνειρο λάβατε βοήθεια από την αστυνομία, μια δυσάρεστη κατάσταση, που είχε επικρατήσει χωρίς λόγο, τελειώνει.
 • Αν στο όνειρο είδατε τον εαυτό σας να είναι αστυνομικός, υπονοεί ότι είστε πολύ υποτακτικός στις απόψεις των άλλων.
 • Αν συναντήσατε γυναίκα αστυνομικό στο όνειρο, ο συμβολισμός του θηλυκού στο όνειρο, δείχνει ότι ένα συναισθηματικό ζήτημα σας απασχολεί.

Πρέπει να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.