Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

skata 400Το όνειρο με σκατά, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, προμηνύει κατά κανόνα πλούτο και περιουσία. Η αφόδευση στο όνειρο συμβολίζει ότι ο ονειρευόμενος μπορεί να χειριστεί ελεύθερα τα χρήματά του και να προβεί σε επενδύσεις. Το ίδιο ισχύει και αν στο όνειρο έπαιζε κάποιος με σκατά. Εκ των υστέρων αυτή την κατάσταση την αντιλαμβάνεται ως αηδιαστική και απωθητική, ωστόσο στο όνειρο, δεν του προκαλούσε αυτή την αίσθηση.

Αυτό δείχνει ότι το θέμα χρημάτων δεν θα τον απασχολήσει στο εγγύς μέλλον.

Η αφόδευση στο όνειρο υπόσχεται επίσης μεγάλη επιτυχία σε διάφορους τομείς της ζωής του ατόμου, αλλά ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά. Έχει ο ίδιος την ευθύνη για την οικονομική του κατάσταση. Επίσης δεν πρόκειται για εγγύηση ότι η ευημερία του θα διαρκέσει για πάντα. Το μήνυμα αφορά στην τρέχουσα κατάσταση.

Όποιος βλέπει ότι από τα σκατά αναπτύσσεται κάτι καινούριο, ότι μεταλλάσσονται, είναι ένδειξη ότι το άτομο δεν έχει αρκετή αίσθηση της ευθύνης του εαυτού του και δεν μπορεί να ελέγξει τις εσωτερικές του παρορμήσεις. Είναι σημαντικό να ελέγξει αυτή την ανώριμη στάση και να αναπτύξει περισσότερη αίσθηση των καθηκόντων του. 

Πρέπει επίσης να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.