Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

kavgas 400Εάν το όνειρο αφορά σε καβγά του ονειρευόμενου με κάποιον άλλον, αυτό δείχνει εσωτερική σύγκρουση. Εάν άντρας μαλώνει με γυναίκα ή το αντίστροφο, αυτό είναι σημάδι σύγκρουσης μεταξύ του ενστίκτου και της διαίσθησης. Η διαμάχη με μια αρχή, όπως η αστυνομία, είναι ένδειξη σύγκρουσης μεταξύ σωστού και λάθους. Αν όμως είδες δύο αγνώστους να μαλώνουν μεταξύ τους, νιώθεις την ανάγκη για αρμονία και γαλήνη. Αν ο ίδιος μαλώνατε με ένα πραγματικό πρόσωπο, θα πρέπει να αναθεωρήσετε τη σχέση σας μαζί του.

Ο καβγάς στο όνειρο, όπως και στην πραγματική ζωή, είναι μια υπόθεση όπου οι λέξεις είναι τα όπλα. Καβγά στο όνειρο, βλέπουμε όταν τα συναισθήματα, οι σκέψεις ή οι πράξεις του ονειρευόμενου έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους. Ανάλογα με τις άλλες λεπτομέρειες του ονείρου, ο καβγάς μπορεί να υποδηλώνει σύγκρουση ανάμεσα σε αυτά που έχει διδαχθεί ο ονειρευόμενος και σε αυτά που πιστεύει. Μια τέτοια σύγκρουση μπορεί συχνά να επιλυθεί με συναισθηματικό ξέσπασμα.

Η ερμηνεία του ονειροκρίτη σε όνειρο με καβγά:

  • Όνειρο με καβγά προμηνύει εναλλαγές στη ζωή του ονειρευόμενου για το επόμενο διάστημα.
  • Αν ο ίδιος καβγάδιζε, θα υποστεί μια ενοχλητική απώλεια. Επίσης θα ακούσει άλλους να τον σχολιάζουν.
  • Ο καβγάς στο όνειρο προμηνύει μια διένεξη στην οποία θα βγει χαμένος ο ονειρευόμενος.
  • Η ονειρική εμπειρία με καβγά, συχνά σημαίνει το αντίθετο. Προμηνύει επικείμενη συμφιλίωση, αρμονική συνεργασία.
  • Καβγάς για ασήμαντο λόγο, προμηνύει κακή υγεία για τον ονειρευόμενο.
  • Καβγάς με μορφωμένους ανθρώπους, αντιπροσωπεύει ικανότητες που αναπτύσσει κανείς μόνο με δυσκολία.
  • Να ακούει κανείς στο όνειρο άλλους να καβγαδίζουν, σημαίνει ανικανοποίητους επαγγελματικούς στόχους και χάσιμο στις εμπορικές συναλλαγές.
  • Καβγάς με νεαρή γυναίκα, είναι σημάδι για μεγάλες ταλαιπωρίες.
  • Καβγάς με παντρεμένη γυναίκα δείχνει χωρισμό ή μόνιμες διαφωνίες.

Σύμφωνα με τον Αρτεμίδωρο (2ος αι. μ.Χ.):
Το να διαφωνείς με μέλη της οικογένειας δεν είναι καλό, ούτε με αγνώστους, αλλά λιγότερο κακό. Αν ένας άρρωστος ονειρευτεί ότι μαλώνει, θα τρελαθεί. Το να τσακωθείς με εκείνους που βρίσκονται σε καλύτερη θέση, όπως άρχοντες, ηγεμόνες, ισχυρούς και κάθε είδους ανώτερο, σημαίνει ότι θα είναι κατώτερος από εκείνους με τους οποίους μάλωνε.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.