Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

argoporia 400Η καθυστέρηση στο όνειρο μας δείχνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι για αλλαγές, επειδή συνηθίσαμε σε μεγάλο βαθμό την παρούσα κατάσταση. Όποιος διστάζει και αναβάλει κάτι για πολύ καιρό, μπορεί, κατά κάποια έννοια, να καθυστερήσει στο ταξίδι της ζωής του, να χάσει το επόμενο στάδιο και να μπει σε περιπέτειες.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν σας απασχόλησε η καθυστέρηση στο όνειρο, μπορεί να προκύπτουν και τα παρακάτω μηνύματα:

  • Αν πρόκειται π.χ. για καθυστέρηση μιας αμαξοστοιχίας, αυτό περιγράφει την ενόχληση επειδή πρέπει να περιμένετε για κάτι που πολύ θα θέλατε να αποκτήσετε.
  • Μερικές φορές αυτό το όνειρο δείχνει επίσης μια τομή στη ζωή σας.
  • Αν καθυστερείτε σε ένα ραντεβού, σημαίνει πως ο έρωτας στην πραγματική ζωή δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο.
  • Η καθυστέρηση στο όνειρο, είναι σημάδι ότι κινδυνεύετε να χάσετε τη σωστή στιγμή στο εγγύς μέλλον.
  • Αν εσείς καθυστερήσατε, είναι μια προειδοποίηση ότι αντίπαλοι θα βάλουν εμπόδια στη σταδιοδρομία σας.
  • Επίσης, μπορεί να ζητηθεί η γνώμη σας σε κάποιο θέμα.
  • Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι βασιστήκατε σε λάθος μέσα και είναι μήνυμα ότι στο μέλλον θα πρέπει να επιλέγετε καλύτερα τις συνεργασίες σας.

Πρέπει επίσης να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.