Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Hfaistio 400Το ηφαίστειο στο όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, είναι ένα σημαντικό ονειρικό σύμβολο, κυρίως λόγω του απρόβλεπτου. Εάν ένα ηφαίστειο σβήνει, μπορεί είτε να σημαίνει ότι έχετε "σκοτώσει" τα πάθη σας, είτε ότι μια δύσκολη κατάσταση, η οποία μπορεί να σας έχει απασχολήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, φτάνει στο τέλος της.Το ηφαίστειο στο όνειρο, προειδοποιεί συχνά ότι το καταπιεσμένο υποσυνείδητο μπορεί ξαφνικά να ξεσπάσει και να προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στη ζωή. Μπορεί επίσης να συμβολίζει υψηλές εσωτερικές εντάσεις, επιθετικότητα, θυμό ή μίσος.

Αναλυτικότερα, στα όνειρα με ηφαίστειο, ο ονειροκρίτης δίνει τις παρακάτω ερμηνείες:


  • Το όνειρο με ηφαίστειο, προειδοποιεί για ξεσπάσματα θυμού και τυφλής ζήλειας, καθώς και για βίαιες διαμάχες, που θα θέσουν σε αμφισβήτηση την καλή σας φήμη ως δίκαιου και ειλικρινούς ανθρώπου.
  • Αν είδατε ηφαίστειο, δηλώνει ότι με τη συμπεριφορά σας, θα δημιουργήσετε έναν μικρό χαμό, με αποτέλεσμα να εξοργίσετε κάποιον ήρεμο κατά τα άλλα συνάνθρωπό σας.
  • Για τον επαγγελματία, ένα τέτοιο όνειρο, είναι προειδοποίηση για ανέντιμους υπαλλήλους, για κλοπή ή άλλα θλιβερά γεγονότα.
  • Για τους ερωτευμένους, είναι σημάδι ότι κάποια απάτη, ίντριγκα, ή διαπλοκή, θα αποκαλυφθεί και ο υπαίτιος θα υποστεί τις συνέπειες.
  • Όταν μια νεαρή γυναίκα δει στο όνειρό της ηφαίστειο, είναι σημάδι ότι ο εγωισμός και η απληστία της θα την οδηγήσουν σε δύσκολες περιπέτειες.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.