Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

fonos 400Η δολοφονία στο όνειρο αντιπροσωπεύει καταπιεσμένα συναισθήματα και χαμένες ευκαιρίες στη ζωή. Ως ονειρικό σύμβολο δείχνει ότι ο ονειρευόμενος παραμελεί πιθανώς ένα μέρος της ύπαρξής του.
Ο φόνος δεν σημαίνει πραγματικό κίνδυνο για τη ζωή, αλλά πρέπει να εκληφθεί ως προειδοποιητικό σήμα. Εάν πάσχει από κατάθλιψη, μπορεί να βλέπει πιο συχνά όνειρα δολοφονίας.

Αναλυτικότερα, στα όνειρα με φόνο, ο ονειροκρίτης δίνει τις παρακάτω ερμηνείες:

  • Τα όνειρα δολοφονίας μπορεί να είναι αληθινά όνειρα που μπορούν να οδηγήσουν στη διαλεύκανση υποθέσεων δολοφονίας,
  • Αν ο ονειρευόμενος δολοφονείται στο όνειρο, σημαίνει ότι οι εχθροί του εργάζονται κρυφά για να τον ρίξουν.
  • Η ενεργή ή παθητική συμμετοχή στη δολοφονία κάποιου, υποδηλώνει απροσδόκητη τύχη, την οποία μπορεί να πετύχει κάποιος από την ατυχία άλλων ανθρώπων.
  • Υπήρξατε αυτόπτης μάρτυρα μιας δολοφονίας, οι υποθέσεις σας θα κυλήσουν νωχελικά, θα ακούσετε ίσως για βίαιους θανάτους. Λένε επίσης ότι είναι ένδειξη μακροζωίας.
  • Εάν ο ίδιος δολοφονηθεί στο όνειρό του, αυτό δείχνει ότι μέρος της ζωής του είναι εντελώς εκτός ισορροπίας.
  • Εάν προσπαθεί να σκοτώσει ένα συγκεκριμένο άτομο στο όνειρό του, τότε πρέπει πρώτα να καταλάβει τι συμβολίζει αυτό το άτομο για να καταλάβει τα συναισθήματά του και να αποκτήσει εξουσία πάνω τους.

Ο Αρτεμίδωρος ο ονειροκριτικός, 2ος αι. μ.Χ. δίνει την παρακάτω ερμηνεία:
Κάποιος ονειρεύτηκε ότι τον σκότωσε ο αφέντης του. Ο φονιάς του τον απελευθέρωσε, γιατί ο θάνατος ήταν σύμβολο της απελευθέρωσης, και ο αίτιος τού θανάτου ήταν και αίτιος της ελευθερίας του, μια και κάτι τέτοιο ήταν δυνατό. Κάποιος άλλος που ονειρεύτηκε ότι τον σκότωσε ένας σύντροφός του στη δουλεία, δεν απελευθερώθηκε, γιατί ο σύνδουλός του δεν μπορούσε να τον ελευθερώσει, όμως απέκτησε έχθρα μαζί του, γιατί οι δολοφόνοι δεν είναι φίλοι των θυμάτων τους.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.