Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

bia 400Το  όνειρο με βία είναι συνήθως ψυχολογική αντίδραση, εξαιτίας μιας κατάστασης στη ζωή, στην οποία δεν μπορεί κάποιος να αντιδράσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ανταποδίδοντας το χτύπημα. Κάθε όνειρο βίας αντανακλά τα συναισθήματά κάποιου, είτε σε σχέση με τον εαυτό του είτε με την κατάσταση στο περιβάλλον του.
Η μορφή που παίρνει η βία μπορεί να παρέχει πληροφορίες για μια πληρέστερη κατανόηση του εαυτού του ονειρευόμενου. Μια αίσθηση αδικίας στη ζωή, μπορεί να μεταφραστεί στο όνειρο, σε βίαιες σκηνές ή πράξεις. Το όνειρο πρέπει να συσχετιστεί με γεγονότα που έχουν πρόσφατα λάβει χώρα σε πνευματικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το όνειρο με βία, μπορεί επίσης να έχει και τις εξής ερμηνείες: 

  • Αν είδατε στο όνειρο κάποιον να ασκεί βία, θα είναι ο ίδιος θύμα εχθρικών συμπεριφορών στη ζωή.
  • Αν ο ίδιος ασκήσατε βία στο όνειρο, προμηνύει χάσιμο περιουσίας εξαιτίας δικών σας λαθών και πρωτοβουλιών.
  • Αν υπήρξατε μόνο θεατής βίαιων πράξεων στο όνειρο, σημαίνει εορταστικές εκδηλώσεις με αγαπημένους φίλους.

    Πρέπει επίσης να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.