Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

asanser 200Το ασανσέρ στο όνειρο, συμβολίζει τη θέληση του ονειρευόμενου να σηκωθεί γρήγορα και να λύσει προβλήματα, αλλά θα απαιτηθούν προσπάθειες. Αν στο όνειρο ανεβήκατε με τη βοήθεια του ανελκυστήρα σε κάποιον όροφο, πιθανότατα θα μπορέσετε να ανεβείτε με τη βοήθεια κάποιων φίλων και στη ζωή.

Ανάλογα με τις λεπτομέρειες του ονείρου με ασανσέρ, ο ονειροκρίτης δίνει τις παρακάτω ερμηνείες:

  • Ο ανελκυστήρας, συμβολίζει την απλούστευση της ζωής με ξένη βοήθεια.
  • Αν είδατε ανελκυστήρα, δείχνει την επιθυμία σας να ανέλθετε γρήγορα στη ζωή, αλλά αυτό δεν πετυχαίνει.
  • Ανελκυστήρας που ανεβαίνει, προμηνύει επιτυχία.
  • Αν κατεβαίνει, η επιτυχία είναι αμφίβολη.
  • Αν είδατε τον εαυτό σας σε ασανσέρ, συμβολίζει την παρηγοριά.
  • Αν είδατε τον εαυτό σας να είναι χειριστής ασανσέρ, σημαίνει ότι θα βοηθήσετε φτωχούς ανθρώπους.
  • Αν η πορεία του ανελκυστήρα ήταν καθοδική, σημαίνει πως δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε προς το παρόν σε υψηλές απαιτήσεις.
  • Αν σας πάει στο υπόγειο, είναι σημάδι ότι πρέπει να ασχοληθείτε με τα συναισθήματά σας και ό,τι η ψυχή σας βρίσκεται στα... υπόγεια. Αν ελέγξετε τα συναισθήματά σας, θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν συγκλονιστικά πράγματα.

Πρέπει να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.