Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Araxni 400Οι αράχνες, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, δεν είναι καλό όνειρο. Αν οι αράχνες σας στενοχώρησαν στο όνειρο, τότε θα έχετε κάποιες στενοχώριες και στη ζωή. Αυτό θα συμβεί επίσης αν είδατε αράχνες να περπατούν πάνω στο σώμα σας.

Ανάλογα με τις λεπτομέρειες του ονείρου με αράχνη, ο ονειροκρίτης δίνει τις παρακάτω ερμηνείες:

  • Αν είδατε αράχνη να έρχεται καταπάνω σας, σημαίνει ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να φέρετε ευημερία στο σπιτικό σας.
  • Αν σας τσίμπησε μεγάλη αράχνη στο όνειρο, μεγάλα θα είναι τα προβλήματα και οι απώλειες.
  • Αν το τσίμπημα ήταν από μικρή αράχνη, μικρομίση και μιλροζήλειες θα σας ταλαιπωρήσουν.
  • Καλό όνειρο, είναι αν καθαρίζετε το χώρο σας από αράχνες και ιστούς.
  • Επίσης καλό θεωρείται το όνειρο με αράχνες, αν τις είδατε να υφαίνουν αρμονικά τον ιστό τους και αυτό δεν σας δημιουργούσε κάποια ανησυχία στο όνειρο.
  • Για μια νέα γυναίκα που θα δει χρυσές αράχνες στον ύπνο της, είναι προμήνυμα μια ευτυχισμένης ζωής και απόκτησης νέων φίλων.

Πρέπει να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.