Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

anaphria 400Η αναπηρία είναι συνηθισμένο όνειρο σε στιγμές προσωπικής αβεβαιότητας και φόβου. Νοιώθετε να εξαρτάστε από την καλή θέληση και την υποστήριξη των άλλων, και πιστεύετε ότι δεν θα μπορέσετε να σταθείτε στα πόδια σας και πάλι στο εγγύς μέλλον. Αν αυτά τα όνειρα επαναλαμβάνονται, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε, να αλλάξετε τρόπο σκέψης, πριν πέσετε σε κατάθλιψη, από την οποία δεν θα μπορείτε να βγείτε μόνοι σας.

Ειδικότερα, στα όνειρα με αναπηρία, ο ονειροκρίτης δίνει τις παρακάτω ερμηνείες:

  • Το όνειρο με αναπηρία σας προειδοποιεί ότι πρέπει να ξεπεράσετε την εσωστρέφειά σας, τη χαμηλή σας αυτοεκτίμηση και ότι πρέπει να πάρετε και πάλι τη ζωή στα χέρια σας.
  • Αν είδατε τον εαυτό σας ανάπηρο, είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να διεκδικήσετε σθεναρά μια υπόθεσή σας και να μην την εγκαταλείψετε ακόμα και αν συναντήσετε αντίσταση.
  • Αν είδατε κάποιον άλλον ανάπηρο, ίσως το όνειρο να σας προειδοποιεί να αποφύγετε κάποια συνάντηση μαζί του.
  • Αν είδατε το/την σύντροφό σας ανάπηρο, πρέπει να τον/την υποστηρίξετε, για να μην εγκαταλείψει την προσπάθειά του/της σε κάτι που τον/την απασχολεί. Χρειάζεται ψυχολογική και ίσως υλική στήριξη.

Πρέπει να έχουμε επίσης υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.