Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

keramidi 400Αν και γενικά, τα όνειρα με κεραμίδια στέλνουν καλά μηνύματα, οι ιδιαιτερότητες και οι λεπτομέρειες στο όνειρο μπορεί να τα διαφοροποιούν. 
Τα καλά και σωστά τοποθετημένα κεραμίδια σημαίνουν σταθερή σχέση και ευτυχία. Ιδιαίτερα για τις γυναίκες, που θα δούνε αυτό το όνειρο, προμηνύει γρήγορη και θετική εξέλιξη στη σχέση και το επόμενο ραντεβού μπορεί να είναι για πρόταση γάμου.
Τα σκούρα και τα σπασμένα κεραμίδια προμηνύουν ατύχημα. Εκτός αν τα επισκευάζατε.

Αν ασχολείστε με την επισκευή της σκεπής σας και αντικαθιστάτε σπασμένα κεραμίδια με καινούρια, όλα θα πάνε καλά, τόσο σε θέματα υγείας όσο και στα επαγγελματικά σας.
Οι γάτες πάνω στα κεραμίδια, προειδοποιούν για σκευωρίες εις βάρος σας, από ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.


Πρέπει να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.