Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

kaoturo 400Αν είδατε στο όνειρο ότι κατουρούσατε, πολλές φορές οφείλεται σε σωματική ανάγκη, ειδικά αν η ούρηση συνεχίζονταν χωρίς να καταλήγει σε ανακούφιση. Συχνό φαινόμενο σε άντρες με ερεθισμένο προστάτη.
Αν στο όνειρο νιώσατε ανακούφιση κατουρόντας, -αν δεν λερώσατε το στρώμα- η μεταφυσική έννοια του ονείρου είναι καλή και προμηνύει κέρδη και επιτυχίες. Αντίθετα, αν είδατε ότι κατουράτε πάνω σας και λερώνετε τα ρούχα σας, αυτό σημαίνει στενοχώριες και χαμένες ευκαιρίες, αλλά όχι για κάτι σημαντικό.

Επίσης κακό όνειρο είναι αν δείτε γνωστό σας ή συνάδελφό σας να κατουράει και χειρότερα ακόμα αν κατουράει σε δικό σας χώρο, ή πάνω σας.


Ο Αρτεμίδωρος στα ονειροκριτικά του, (2ος Αιώνας μ.Χ.) έγραψε σχετικά με το κατούρημα στο όνειρο:
"Κάποιος πού ήταν μέλος μιας αδελφότητας και κατοικούσε με συναδέλφους του, ονειρεύτηκε ότι ανασήκωσε το ρούχο του και ούρησε πάνω τους. Αυτός διώχτηκε από την αδελφότητα ως ανάξιος, γιατί είναι φυσικό να μισούνται και να διώχνονται άνθρωποι που παραφέρονται έτσι.
Ένας άλλος ονειρεύτηκε ότι ούρησε στη μέση του θεάτρου, ενώ κάθονταν γύρω θεατές. Αυτός στη ζωή διέπραξε κάποια παρανομία, και ήταν φυσικό, γιατί περιφρόνησε το νόμο των αρχόντων και τών θεατών."

Πρέπει να έχουμε επίσης υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.