Αλφαβητική Αναζήτηση:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

orasews 400Τα γυαλιά οράσεως συμβολίζουν τη σύνεση και την ανωτερότητα. Σημαίνουν μακροζωία και προσπάθεια καλύτερης κατανόησης της ζωής.

Ο ονειροκρίτης, ανάλογα με της λεπτομέρειες στο όνειρο με γυαλιά οράσεως, δίνει τις ακόλουθες ερμηνείες:

  • Αν φορώντας τα γυαλιά νιώθετε ευεξία, σημαίνει είτε ότι θα ξεκαθαρίσετε σκέψεις που σας ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες. Μπορεί επίσης να σημαίνει επιτυχία σε διαπραγματεύσεις, εξετάσεις, ή αγοραπωλησία.
  • Αν είναι έγχρωμα, πρέπει να δείτε και την ερμηνεία των χρωμάτων στα όνειρα.
  • Εάν είναι πράσινο το χρώμα των γυαλιών, περιμένετε καλές προοπτικές. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με την επιχειρηματική επιτυχία, αλλά και με άλλα θέματα.
  • Αν δείτε ότι σας είναι απαραίτητα τα γυαλιά για να δείτε κάτι, ή αν αγοράζατε ένα ζευγάρι, θέλει προσοχή και δεν πρέπει να αποφασίσετε για κάτι βιαστικά.
  • Αν στο όνειρο φορούσατε τα γυαλιά και νιώθετε μια πίεση, ή δεν βλέπατε καλά, σημαίνει μπερδέματα και θέλει προσοχή σε συναλλαγές, διαπραγματεύσεις εξετάσεις κλπ.
  • Εάν στο όνειρο παίρνετε τα γυαλιά που φορούσε κάποιος άλλος, τότε δείχνει, ότι αφήνετε τον εαυτό σας να επηρεάζεται πολύ εύκολα.
  • Εάν τοποθετήσατε τα γυαλιά σε μια θήκη, δείχνει ότι θα ολοκληρώσετε αισίως ένα σημαντικό θέμα για σας.
  • Σε περίπτωση που στο όνειρο χάσατε τα γυαλιά σας, σημαίνει ότι πρέπει να προσέξετε την ιδιοκτησία σας. Μπορεί επίσης να οδηγηθείτε σε ψέματα και ίντριγκες στο περιβάλλον σας.
  • Εάν τα γυαλιά σπάσουν στον ύπνο, τότε και στη ξύπνια ζωή θα γίνει σχετική ζημιά.
  • Εάν δείτε ένα άτομο με σκοτεινά γυαλιά, τότε κάποιος στο περιβάλλον σας προσπαθεί κάτι να κρύψει από εσάς. Αυτό το όνειρο είναι προειδοποίηση για προσοχή.

Πρέπει επίσης να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.