Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Όπως στη ζωή έτσι και στο όνειρο, συχνά αργοπορούμε σε κάποιο ραντεβού.

Αυτό το όνειρο μας δείχνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι για αλλαγές, επειδή συνηθίσαμε σε μεγάλο βαθμό την παρούσα κατάσταση. Ωστόσο, η μετάβαση από τη μία φάση της ζωής στην άλλη, όπως π.χ. η συνταξιοδότηση από την εργασία, είναι πράγματα χρονικά καθορισμένα. Όποιος διστάζει και αναβάλει κάτι για πολύ καιρό, μπορεί, κατά κάποια έννοια, να καθυστερήσει στο ταξίδι της ζωής του, να χάσει το επόμενο στάδιο και να μπει σε περιπέτειες.

Επίσης, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, μπορεί να προκύψουν και τα παρακάτω μηνύματα από ένα όνειρο με αργοπορία:

  • Η αργοπορία στο όνειρο, δείχνει πως ίσως έχετε χάσει τη συνέχεια της ζωής. Είναι σημάδι ότι κινδυνεύετε να χάσετε τη σωστή στιγμή στο εγγύς μέλλον.
  • Αν εσείς αργοπορήσατε, είναι μια προειδοποίηση ότι αντίπαλοι θα βάλουν εμπόδια στη σταδιοδρομία σας.
  • Επίσης, μπορεί να ζητηθεί η γνώμη σας σε κάποιο θέμα.
  • Μπορεί να σημαίνει ότι βασιστήκατε σε λάθος μέσα και είναι μήνυμα ότι στο μέλλον πρέπει να επιλέγετε καλύτερα τις συνεργασίες σας.
  • Αν πρόκειται π.χ. για αργοπορία μιας αμαξοστοιχίας, αυτό περιγράφει την ενόχληση, ότι πρέπει να περιμένετε για κάτι που πολύ θα θέλατε να αποκτήσετε.
  • Μερικές φορές αυτό το όνειρο δείχνει επίσης μια τομή στη ζωή σας. Αν αργοπορήσατε σε ένα ραντεβού, σημαίνει πως ο έρωτας δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας.

Πρέπει επίσης να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM