Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Το τέρας στο όνειρο συμβολίζει τον εχθρό, τον αντίπαλο, ή τα προβλήματα στην εργασία σας. Αν είδατε να σας πλησιάζει ένα τέρας, αλλά να απομακρύνεται και πάλι χωρίς να σας βλάψει, -πράγμα που συμβαίνει συνήθως στα όνειρα με τέρατα και θηρία-, σημαίνει ότι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε και θα σας απασχολήσουν έντονα στο άμεσο μέλλον, θα λυθούν σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Αν δείτε ότι ένα ήρεμο ζώο μετατρέπεται σε τέρας, είναι μήνυμα ότι ένας φίλος σας θα σας προκαλέσει προβλήματα, τα οποία όμως θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε με αίσιο τέλος. 

Πρέπει να έχουμε επίσης υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM