Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Η οικογένεια συμβολίζει ουσιαστικά την αίσθηση της ασφάλειας και της σχέσης.  Τα μέλη της οικογένειάς μας είναι οι άνθρωποι με τους οποίους περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωή μας. Καθώς μας συνοδεύουν σε δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές στη ζωή μας, είναι ανάλογες και οι περιπτώσεις που βλέπουμε στα όνειρά μας να εμπλέκονται σε επαγγελματικά ή ιδιωτικά μας προβλήματα.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, τα ακόλουθα μηνύματα μπορεί επίσης να στέλνονται από όνειρο με οικογένεια:

  • Όνειρα με την οικογένειάς μας, ερμηνεύονται συνήθως θετικά, επειδή αντιπροσωπεύουν τη μεγάλη σημασία της οικογένειας και συμβολίζουν τη δική τους συμβολή σε δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, υπάρχουν και εξαιρέσεις. 
  • Ειρηνικές οικογενειακές σχέσεις στο όνειρο, μπορεί να συμβολίζουν λαχτάρα που θα βιώσετε στην πραγματική ζωή, που θα αφορά πάλι στη σχέση με την οικογένεια. 
  • Αν δείτε να έρχονται λεφτά στην οικογένεια, σημαίνει ότι θα έχετε επαγγελματικές επιτυχίες και θα βοηθήσετε οικονομικά την οικογένειά σας.
  • Όνειρο με οικογένεια, με αρνητικό μήνυμα, είναι όταν μια νέα ανύπαντρη γυναίκα δει μια μεγάλη οικογένεια. Αυτό σημαίνει ότι έρχονται άσχημες μέρες. 


Πρέπει επίσης να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.