Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Αν δείτε ότι αυτό που βιώνετε στο όνειρό σας εξελίσσεται σε ωκεανό, διαφοροποιείται ως προς την ένταση σε σχέση με όνειρο που εξελίσσεται στη θάλασσα
Αν κολυμπάτε στα απέραντα νερά του ωκεανού και νιώθετε ευτυχία, σημαίνει ζωή χωρίς προβλήματα και όμορφες σχέσεις.

  • Αν κολυμπάτε σε πελώρια κύματα ή ίσως τα νερά είναι θολά, να έχετε το νου σας, επειδή άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θέλουν να σας βλάψουν.
  • Το πλοίο στον ωκεανό συμβολίζει τα επαγγελματικά σας. Αν είστε πάνω σε καλοτάξιδο πλοίο και βλέπετε τον ωκεανό, όλα θα πάνε καλά. Αν δείτε ότι βουλιάζετε με πλοίο στον ωκεανό, μήνυμα για προβλήματα και χρέη.
  • Η πτώση στον ωκεανό προειδοποιεί για σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, ή σοβαρά προβλήματα υγείας.
  • Η βύθιση στον ωκεανό δείχνει ότι πρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να γίνετε ευτυχισμένοι.
  • Η ανάδυση από τον ωκεανό δείχνει μια νέα αρχή στη ζωή.

Πρέπει να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM