Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Η ερμηνεία του ονείρου με ξυπόλυτο, εξαρτάται από πως και γιατί κάποιος επέλεξε να περπατάει ξυπόλητος. Αν είδατε στον ύπνο σας πως για κάποιο λόγο εσείς αποφασίσατε να κυκλοφορείτε ξυπόλητος, σε δρόμο ή σε λιβάδι, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα απαλλαγείτε από θέματα που σας βασάνιζαν και ανοίγει ο δρόμος των επιτυχιών.

Αν αναγκαστήκατε να περπατάτε ξυπόλητος/ξυπόλητη, σε κακοτράχαλα μέρη, σημαίνει πως θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βασανίζουν, αλλά στο τέλος ο αγώνας θα στεφθεί με επιτυχία.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη:

  • Να βαδίζεις ξυπόλητος στο όνειρο, συχνά υπόσχεται καλύτερη υγεία και καλές προοπτικές για το μέλλον, ειδικά όταν βαδίζει σε καθαρό κρύο νερό.
  • Ξυπόλητος γιατί δεν μπορεί κάποιος να βρει τα παπούτσια του, φοβάται μην χάσει τα προς το ζην.
  • Ξυπόλητος και με σχισμένα ρούχα το βράδυ, προμηνύει ανάγκη και δυστυχία. Την ημέρα, θα επανακτήσετε το σεβασμό, η υγεία βελτιώνεται.
  • Ξυπόλητος σε δροσερό γρασίδι, είναι πολύ καλό μήνυμα με πολύ υποσχόμενες προοπτικές.
  • Ξυπόλητος σε πέτρες που τον πληγώνουν, να αναμένετε δυσκολίες στα επαγγελματικά.
  • Αν είδατε άλλους ξυπόλητους, συμβουλεύει να ακολουθείτε το δρόμο σας, να μην μιμείσθε τους άλλους και η επιτυχία θα έρθει σύντομα.

Πρέπει να έχουμε επίσης υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM