Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Το χιόνι στο όνειρο, τις περισσότερες φορές, δεν έχει καλό συμβολισμό. Μόνο αν το δεις να λιώνει είναι καλό μήνυμα. Σημαίνει απελευθέρωση και προμηνύει το πέρασμα δεινών και προβλημάτων. Αν είδατε χιόνι στον ύπνο σας να θυμάστε τι αίσθηση σας άφησε. Καλή η αίσθηση; καλά και τα μηνύματα. Κακή η αίσθηση; πρέπει να προσέχετε στη ζωή. Αναλυτικότερα:

  • Αν είναι καθαρό και άσπρο, ή αν πέφτει αρμονικά και το θυμάσαι σαν κάτι καλό όταν ξυπνήσεις, μπορεί να σημαίνει αφθονία και χρήμα.
  • Κρύο χιόνι, σημαίνει μοναξιά και άδεια ψυχή. Το βλέπουν στο όνειρό τους άνθρωποι που περνούν μια περίοδο μοναξιάς κι απελπισίας.
  • Το βρώμικο χιόνι, δεν είναι καλό μήνυμα. Προμηνύει απώλεια.

Πρέπει να έχουμε επίσης υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM