Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Εάν η περιστροφή στο όνειρο ήταν για να ψάξουμε γύρω μας για κάτι ή κάποιον, τότε είναι σημαντικό για την ερμηνεία του ονείρου να θυμόμαστε τι μας ώθησε σε αυτή την κίνηση. Αν είδαμε κάτι όμορφο και νιώσαμε χαρά, τότε, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αυτό είναι μια θετική ένδειξη για την οποία θα χαρούμε στο ξύπνιο μας.

Η αργή και άβουλη περιστροφή στο όνειρο, με κακό συναίσθημα, τότε αυτό μπορεί να υποδηλώνει φόβο που νιώθουμε μέσα μας. Μπορεί να σημαίνει επίσης ότι μια υπάρχουσα κατάσταση στη ζωή μας κάνει να αισθανόμαστε περιορισμένοι και πιεσμένοι.
Να γυρίζαμε χαρούμενοι σε κύκλο, χορεύουμε και ίσως τραγουδάμε και νιώθουμε ένα ανάλαφρο συναίσθημα μέσα μας, στην ερμηνεία του ονειροκρίτη, αυτή η ονειρική κατάσταση αντιπροσωπεύει την απελευθέρωση και την ικανότητα να ζει κανείς συναισθήματα. Το τριγύρισμα, ενώ χορεύεις, ενσαρκώνει επίσης την αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, οι ονειρευόμενοι μπορούν να περιμένουν ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές.
Εάν στο όνειρο στρίβατε κάτι με το χέρι σας, θα πρέπει να μην είστε πολύ απρόσεκτοι στη ζωή σας. Διαφορετικά αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί επιβλαβές.

ψυχολογική ερμηνεία:
Πιθανώς γνωρίζουμε τη φράση, «στριφογυρίζεις». Αυτό σημαίνει ότι κάποιος σκέφτεται και συλλογίζεται συνεχώς ένα συγκεκριμένο πράγμα. Φέρνει τα γεγονότα ξανά και ξανά στο μυαλό του με νευρικότητα και δεν καταλήγει σε κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Έτσι και στον ονειρικό κόσμο, μπορούμε να βρεθούμε σε μια τέτοια κατάσταση, η οποία μπορεί να υποδεικνύει ότι και στην πραγματικότητα χάνει κανείς τον εαυτό του στις ίδιες και επαναλαμβανόμενες σκέψεις.
Εδώ υποδεικνύεται στον ονειρευόμενο ν ααποτυπώσει τις σκέψεις του στο χαρτί. Γιατί συχνά το γράψιμο είναι αρκετό για να πετύχεις ένα αίσθημα ανακούφισης. Ξέρετε ότι τώρα τίποτα δεν θα ξεχαστεί και μπορείτε πάντα να καθίσετε και να δείτε τι έχετε γράψει. Έτσι, δεν χρειάζεται να κουβαλάτε συνεχώς τα πάντα στο κεφάλι σας και οι σκέψεις σας δεν χρειάζεται πλέον να κάνουν κύκλους.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM