Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Η ζύμη στο όνειρο, δείχνει τις πολλές δυνατότητες που έχει κάποιος, για να διαμορφώσει τη ζωή του και να δοκιμάσει διάφορα χωρίς να χρειάζεται να λάβει αμέσως απόφαση, ή να δεσμευτεί σε κάτι. Δείχνει επίσης την ευκαιρία να δημιουργηθεί μια νέα κερδοφόρα επιχείρηση.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το όνειρο με ζύμη μπορεί να έχει και τις ακόλουθες ερμηνείες:

  • Αν είδατε να επεξεργάζεστε ζύμη, αν ζυμώνατε με αλεύρι και νερό, προμηνύει επαγγελματική επιτυχία ή μια ευχάριστη επίσκεψη.
  • Γενικά η επεξεργασία ζύμης και το ευχάριστο και αποτελεσματικό ζύμωμα στο όνειρο, προμηνύουν επιτυχή έκβαση των προσπαθειών σας.
  • Αντίθετα, αν είδατε ότι η ζύμη έπεσε, ή κάποιος την πέταξε επάνω σας, προμηνύει ναυάγιο των προσδοκιών για επιτυχή έκβαση κάποιων πρωτοβουλιών σας, ή αποτυχία κάποιας θεραπείας.
  • Το ίδιο ισχύει αν η ζύμη δεν ήταν από αλεύρι, αλλά από χώμα. 

Πρέπει επίσης να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM