Ψαλίδι

Το ψαλίδι στο όνειρο είναι μια είναι ένα μήνυμα ότι πρέπει απομακρύνετε τα ασήμαντα από τη ζωή σας. Αυτά μπορεί να είναι συναισθήματα που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε ή ψυχικά προβλήματα που πρέπει να θεραπευτούν. Ο τύπος του ψαλιδιού διαδραματίζει επίσης κάποιο ρόλο. Ένα ψαλίδι κουζίνας, για παράδειγμα, θα ήταν πιο πρακτικό από ένα χειρουργικό ψαλίδι, το οποίο δείχνει την ανάγκη μεγαλύτερης ακρίβειας και προσοχής. Ένα ψαλίδι μπορεί επίσης να υποδεικνύει μια αιχμηρή γλώσσα ή σχόλιο. Το ψαλίδι, στο όνειρο των ανδρών, συνδέεται με το φόβο της σεξουαλικής δραστηριότητας. Γενικότερα, ερμηνεύεται και ως επικείμενο χωρισμό από άνθρωπο. Μερικές φορές δείχνει μια τάση για ειρωνεία, σαρκασμό ή υπερβολική κριτική που επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις.

  • Στον ερωτική τομέα, δείχνει την αίσθηση του φόβου της απώλειας, επειδή δεν μπορείτε να κρατήσετε τίποτα. Οι γυναίκες θα υποπτευθούν τους συζύγους τους, ερωτικά ζευγάρια θα μαλώσουν. Στον επαγγελματικό τομέα διαπληκτισμοί θα επηρεάσουν τις σχέσεις. Είναι επίσης μια προειδοποίηση για κακούς φίλους και εφιστά την προσοχή ποιον θα εμπιστευτείτε.
  • Αν είδατε ψαλίδι, σημαίνει χωρισμό που θα προκαλέσει γυναίκα. Πολλά προβλήματα από το γυναικείο φύλο.  Μπορεί, ας πούμε, να παρέμβετε σε καυγά δυο γυναικών και να στραφούν και οι δυο εναντίον σας.
  •  Αν κόβατε με ψαλίδι, θα λύσετε τη σχέση σας με μια γυναίκα.
  •  Αν ακονίζατε (τροχίζατε) ψαλίδι, δείχνει ότι η συμπεριφορά σας είναι εναντίνον των αισθημάτων σας.
  •  Αν καταστρέψατε ένα ψαλίδι, είναι μήνυμα για διαμάχες και ενδεχομένως χωρισμό.
  •  Αν χάσετε το ψαλίδι, σημαίνει ότι προσπαθείτε να ξεφύγετε από δυσάρεστες καταστάσεις.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM