Ραδίκια

Γενικά τα ραδίκια δεν είναι καλό όνειρο. Σημαίνουν πίκρα που θα πάρετε από το περιβάλλον σας ή την οικογένειά σας.
Αν σας σερβίρουν ραδίκια, η πίκρα δεν θα είναι τυχαίο γεγονός, αλλά θα το προκαλέσουν επίτηδες άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.
Χωράφι με ραδίκια, είναι προειδοποίηση για εχθρούς στο συγγενικό σας περιβάλλον, από τους οποίους θα πάρετε πίκρα.

Ρούχα

Οι συμβολισμοί των ρούχων στο όνειρο είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, με πολλά επίπεδα και θέλει πολλή προσοχή στην ερμηνεία του, για να μην οδηγηθούμε σε λάθος συμπεράσματα. Εξαρτάται από την κατάσταση, την εφαρμογή, το χρώμα, αλλά και από άλλες λεπτομέρειες η ερμηνεία του. Σημαντικό επίσης είναι, ποιο ρούχο είναι στο προσκήνιο, ποια μέρη του σώματος καλύπτονται και ποια παραμένουν ακάλυπτα. Για τη σωστή ερμηνεία του ονείρου, θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα σύμβολα του ονείρου.

Ρύζι

Το ρύζι στο όνειρο συμβολίζει την τροφή, τόσο την πνευματική όσο και τη φυσική. Επιπλέον, αποτελεί σύμβολο αφθονίας. Στα παλιά βιβλία αναφέρεται ως σύμβολο καλής υγείας και μακροζωίας. Εάν το όνειρο συνοδεύεται από αισθήματα πείνας, μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως σημάδι λύπης και δυσκολιών. Ως βασικό φαγητό συμβολίζει τις βασικές ανάγκες του ανθρώπου. Το χρώμα του υποδηλώνει καθαρότητα και αθωότητα. Παραδοσιακά, στο ρύζι αποδίδεται μαγική δύναμη.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM