Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Η οικογένεια συμβολίζει ουσιαστικά την αίσθηση της ασφάλειας και της σχέσης.

Τα μέλη της οικογένειάς μας είναι οι άνθρωποι με τους οποίους περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωή μας. Καθώς μας συνοδεύουν σε δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές στην πραγματική ζωή, είναι και συχνές οι περιπτώσεις που βλέπουμε στα όνειρά μας να εμπλέκονται σε επαγγελματικά ή ιδιωτικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, τα ακόλουθα μηνύματα μπορεί επίσης να στέλνονται από όνειρο με οικογένεια:

Οι άνθρωποι συνέδεαν πάντα τον ουρανό με έναν κόσμο που εμπνέει δέος. Είναι σύμβολο των συναισθημάτων και της διάθεσης του ονειρευόμενου στη ζωή. Ένας καθαρός μπλε ουρανός δείχνει μια χαρούμενη διάθεση. Μπορεί να προμηνύει ευχάριστες στιγμές χωρίς εμπόδια. Μπορεί επίσης να προβλέπει ότι η λύση σε ένα οξύ πρόβλημα θα είναι σύντομη, ή ότι ξαναβρίσκετε ένα κλεμμένο αντικείμενο. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθεί ένα προγραμματισμένο ταξίδι.

Το όνειρο με ούρηση, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, οφείλεται πολλές φορές σε σωματική ανάγκη, ειδικά αν η ούρηση συνεχίζονταν χωρίς να καταλήγει σε ανακούφιση.

Συχνό φαινόμενο σε άντρες με ερεθισμένο προστάτη.
Αν κατουράτε και ανακουφίζεστε -αν δεν λερώσατε το στρώμα- η μεταφυσική έννοια του ονείρου με ούρηση είναι καλή και προμηνύει κέρδη και επιτυχίες. Αντίθετα, αν είδατε ότι κατουράτε πάνω σας και λερώνετε τα ρούχα σας, αυτό σημαίνει στενοχώριες και χαμένες ευκαιρίες, αλλά όχι με ιδιαίτερη βαρύτητα.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM