Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Η οικογένεια συμβολίζει ουσιαστικά την αίσθηση της ασφάλειας και της σχέσης.  Τα μέλη της οικογένειάς μας είναι οι άνθρωποι με τους οποίους περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωή μας. Καθώς μας συνοδεύουν σε δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές στη ζωή μας, είναι ανάλογες και οι περιπτώσεις που βλέπουμε στα όνειρά μας να εμπλέκονται σε επαγγελματικά ή ιδιωτικά μας προβλήματα.

Είναι σύμβολο των συναισθημάτων και της διάθεσης του ονειρευόμενου στη ζωή. Ένας καθαρός μπλε ουρανός μπορεί να προμηνύει ευχάριστες στιγμές χωρίς εμπόδια. Μπορεί επίσης να προβλέπει ότι η λύση σε ένα οξύ πρόβλημα, ή η εύρεση κλεμμένου αντικειμένου θα είναι σύντομη. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθεί ένα προγραμματισμένο ταξίδι.

Το όνειρο με ούρηση, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, οφείλεται πολλές φορές σε σωματική ανάγκη, ειδικά αν η ούρηση συνεχίζονταν χωρίς να καταλήγει σε ανακούφιση. Συχνό φαινόμενο σε άντρες με ερεθισμένο προστάτη.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.