Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Δεδομένου ότι το ξενοδοχείο δεν είναι μέρος όπου μένει κανείς μόνιμα, στο όνειρο δείχνει μεταβατικές καταστάσεις και αλλαγές στη ζωή του ονειρευόμενου. Το ξενοδοχείο μπορεί να αντιπροσωπεύει καταστάσεις που εμφανίζονται προσωρινά στην πορεία της ζωής αλλά σύντομα παρέρχονται.

Η ερμηνεία του ονείρου με ξυπόλυτο, εξαρτάται από πως και γιατί κάποιος επέλεξε να περπατάει ξυπόλητος. Αν είδατε στον ύπνο σας πως για κάποιο λόγο εσείς αποφασίσατε να κυκλοφορείτε ξυπόλητος, σε δρόμο ή σε λιβάδι, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα απαλλαγείτε από θέματα που σας βασάνιζαν και ανοίγει ο δρόμος των επιτυχιών.

Στο όνειρο με ξύρισμα, σύμφωνα με τον ονειροκριτη, πρέπει να προσεχθεί η λεπτομέρεια ποιος ξυρίζεται. Είναι άντρας ή γυναίκα; Για τον άνδρα, το ξύρισμα μπορεί να σημαίνει καθημερινότητα και ρουτίνα. Η γενειάδα στο όνειρο είναι σύμβολο αρρενωπότητας, αλλά μπορεί επίσης να μαρτυρά την προσπάθεια κάποιου να κρύψει κάτι.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.