Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Λάσπη

Όποιος ονειρεύεται λάσπη, έχει την αίσθηση ότι έχει κολλήσει συναισθηματικά. Προφανώς έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με τις επιθυμίες του. Η λάσπη συμβολίζει τις επιθυμίες, τα πάθη και τις υλικές φιλοδοξίες. Συχνά πίσω από αυτό το όνειρο βρίσκεται ο φόβος ότι δεν μπορείτε να ελέγχει τα συναισθήματά σας, γεγονός που οδηγεί σε περαιτέρω προληματισμό. Γενικά, η λάσπη σηματοδοτεί το ασυνείδητο, από το οποίο μπορεί κάποιος να διαμορφώσει τη μελλοντική του ζωή. Ίσως μπορείτε να βρείτε έναν θησαυρό ή ένα κόσμημα στη λάσπη. Επιπλέον, σε μεμονωμένες περιπτώσεις, μπορεί να σημαίνει την υπέρβαση των ψυχολογικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από το ασυνείδητο, αλλά και τις εμπειρίες από το παρελθόν, μέσω των οποίων αισθάνεστε ότι παρεμποδίζεστε.

Ένα όνειρο με πολλά και διαφορετικά μηνύματα. Έχει σημασία η προέλευση, ο τόπος, αν βρήκατε ή αν χάσατε λεφτά, το χρώμα και οι αριθμοί των χρημάτων.

Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, ένα όνειρο με λεφτά μπορεί να σχετίζεται με την αυτοεκτίμηση και τη σεξουαλικότητα του ατόμου που τα ονειρεύεται. Υπάρχει η άποψη ότι τα χρήματα, ειδικά τα χρυσά νομίσματα, είναι ένα σημάδι της αποδοτικότητας στον έρωτα στους άνδρες, ενώ τα ασημένια νομίσματα περιγράφουν τη στροφή προς το θηλυκό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στη ζωή, συνδέουν τα λουλούδια με χαρά και χαλάρωση.

Τα χρησιμοποιούμε επίσης ως ένδειξη αγάπης, εκτίμησης, συμπάθειας ή και παρηγοριάς.
Αν τα λουλούδια είναι όμορφα και τακτοποιημένα, μπορεί να σημαίνει ότι η κοινωνική ζωή είναι πολύ προσεκτικά προγραμματισμένη. Ένας κήπος, γύρω από το σπίτι, γεμάτος με πολύχρωμα λουλούδια, δείχνει μια ζωή γεμάτη χαρά. Αν τα άνθη στο όνειρο είναι όμορφα και τακτοποιημένα, μπορεί να σημαίνει ότι η κοινωνική ζωή είναι πολύ προσεκτικά προγραμματισμένη. Ένας κήπος, γύρω από το σπίτι, γεμάτος με πολύχρωμα λουλούδια, δείχνει μια ζωή γεμάτη χαρά. Στην ερμηνεία του ονείρου με άνθη, σημασία έχουν και οι λεπτομέρειες. Ένα όνειρο με λουλούδια που γεμίζουν τον κήπο, θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε για την καθημερινότητά σας. Ένα όνειρο με μαραμένα λουλούδια, προμηνύει κατάθλιψη ή κίνδυνο. Η καταστροφή των λουλουδιών στο όνειρο, είναι επίσης δυσοίωνο μήνυμα.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το όνειρο με λουλούδια μπορεί να έχει και τις παρακάτω ερμηνείες:

Ο λύκος στο όνειρο συμβολίζει επιθετικές τάσεις. Ανεξέλεγκτα ένστικτα και επιθυμίες μπορεί να μετατραπούν σε κινδύνους. Γενικά είναι ένδειξη εξωτερικού κινδύνου και προειδοποιεί για την ύπαρξη εχθρικού περιβάλλοντος.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM