Λάσπη

Όποιος ονειρεύεται λάσπη, έχει την αίσθηση ότι έχει κολλήσει συναισθηματικά. Προφανώς έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με τις επιθυμίες του. Η λάσπη συμβολίζει τις επιθυμίες, τα πάθη και τις υλικές φιλοδοξίες. Συχνά πίσω από αυτό το όνειρο βρίσκεται ο φόβος ότι δεν μπορείτε να ελέγχει τα συναισθήματά σας, γεγονός που οδηγεί σε περαιτέρω προληματισμό. Γενικά, η λάσπη σηματοδοτεί το ασυνείδητο, από το οποίο μπορεί κάποιος να διαμορφώσει τη μελλοντική του ζωή. Ίσως μπορείτε να βρείτε έναν θησαυρό ή ένα κόσμημα στη λάσπη. Επιπλέον, σε μεμονωμένες περιπτώσεις, μπορεί να σημαίνει την υπέρβαση των ψυχολογικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από το ασυνείδητο, αλλά και τις εμπειρίες από το παρελθόν, μέσω των οποίων αισθάνεστε ότι παρεμποδίζεστε.

Λεφτά

Ένα όνειρο με πολλά και πολλαπλά μηνύματα. Έχει σημασία η προέλευση, ο τόπος, αν βρήκατε ή αν χάσατε, το χρώμα και οι αριθμοί των χρημάτων. Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, ένα όνειρο με χρήματα μπορεί να σχετίζεται με την αυτοεκτίμηση και τη σεξουαλικότητα του ατόμου που τα ονειρεύεται. Υπάρχει η άποψη ότι τα χρήματα, ειδικά τα χρυσά νομίσματα, είναι ένα σημάδι της αποδοτικότητας στον έρωτα στους άνδρες, ενώ τα ασημένια νομίσματα περιγράφουν τη στροφή προς το θηλυκό.

Λουλούδια

Οι περισσότεροι άνθρωποι στη ζωή, συνδέουν τα λουλούδια με χαρά και χαλάρωση. Τα χρησιμοποιούμε επίσης ως ένδειξη αγάπης, εκτίμησης, συμπάθειας ή και παρηγοριάς.
Αν τα λουλούδια είναι όμορφα και τακτοποιημένα, μπορεί να σημαίνει ότι η κοινωνική ζωή είναι πολύ προσεκτικά προγραμματισμένη. Ένας κήπος, γύρω από το σπίτι, γεμάτος με πολύχρωμα λουλούδια, δείχνει μια ζωή γεμάτη χαρά. Αλλά, τι άλλο μπορεί να συνέβει στο όνειρο; Μήπως καθαρίζατε την αυλή από τα λουλούδια ή σκορπίζατε περισσότερα; Ένα όνειρο με λουλούδια που γεμίζουν τον κήπο, θα μπορούσε να σημαίνει ότι πρέπει να ανησυχείτε λιγότερο για την καθημερινότητά σας. Ένα όνειρο με μαραμένα λουλούδια, προμηνύει κατάθλιψη ή κίνδυνο. Η καταστροφή των λουλουδιών στο όνειρο, είναι επίσης δυσοίωνο μήνυμα.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM