Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Η ζάχαρη, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, ενσαρκώνει το θετικό στη ζωή. Ωστόσο, μπορεί να συμβολίζει ότι αυτός που ονειρεύεται ζάχαρη, να προσποιείται ότι διάγει μια ευτυχισμένη ζωή, αλλά στην πραγματικότητα να εξαπατά τον εαυτό του. Επίσης πρέπει να επισημάνουμε ότι παραδοσιακά η ζάχαρη στο όνειρο είναι και το σύμβολο του πλούτου, ειδικά αν ονειρεύεστε ότι τρώτε ζάχαρη.

Η ζύμη στο όνειρο, δείχνει τις πολλές δυνατότητες που έχει κάποιος, για να διαμορφώσει τη ζωή του και να δοκιμάσει διάφορα χωρίς να χρειάζεται να λάβει αμέσως απόφαση, ή να δεσμευτεί σε κάτι. Δείχνει επίσης την ευκαιρία να δημιουργηθεί μια νέα κερδοφόρα επιχείρηση.

Τα ζώα στα όνειρα αντιπροσωπεύουν ορμές, ένστικτα, πάθη και επιθυμίες. Τα εξημερωμένα ζώα προειδοποιούν για κινδύνους, ιδιαίτερα για δόλο και ψευδαίσθηση. Τα ομιλούντα ζώα προτρέπουν κάποιον να είναι λιγότερο ευκολόπιστος.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.