Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Κατ' αρχήν, το όνειρο με εγκυμοσύνη συνδέεται με θετικές πτυχές. Αφορά πράγματα και καταστάσεις που δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί και περιμένουμε με αγωνία την έκβασή τους. 
Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το όνειρο με εγκυμοσύνη μπορεί να έχει τις ακόλουθες ερμηνείες:

Η εκκλησία στο όνειρο είναι σύμβολο θυσίας και επιθυμίας. Μπορεί να σημαίνει την εκπλήρωση, ή όχι μιας επικείμενης επιθυμίας. Κατά κανόνα, ως ονειρικό σύμβολο, σημαίνει πολύ καλές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας καθώς και άνοδο επαγγελματική και οικονομική.
Ο ονειροκρίτης δίνει τις παρακάτω ερμηνείες στα όνειρα με εκκλησίες:

Αν κάποιος ονειρεύεται ελικόπτερο, ειδικά αν ο ίδιος το πιλοτάρει, σίγουρα νιώθει ένα ιδιαίτερο συναίσθημα ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Η θέα από το ελικόπτερο είναι ανεμπόδιστη κι αυτό δίνει στον ονειρευόμενο μια αίσθηση ευεξίας. Για την ερμηνεία του ονείρου, τίθεται κατ' αρχήν το ερώτημα, τι συμβαίνει με το ελικόπτερο στο όνειρο και πώς το αντιλαμβάνεται αυτό ο ονειρευόμενος.

Η εξαπάτηση στο όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, σημαίνει απροσδόκητη τύχη, ίσως κληρονομιά ή μάταιη προσπάθεια εχθρού για να σας βλάψει. Προμηνύει ότι μπορείτε να εμπιστεύεστε τους φίλους και συναδέλφους σας και να υπολογίζετε στη βοήθειά τους. Είναι επίσης σημάδι ότι οι συναλλαγές σας μπορούν να ολοκληρωθούν με επιτυχία.

Εάν το όνειρο αφορά ειδικά σε εξετάσεις στην εκπαίδευση, συνήθως συνδέεται με την αυτοκριτική και την επιθυμία του ατόμου για καλές επιδόσεις. Ίσως, το άτομο που ονειρεύεται ότι εξετάζεται, να επιτρέπει σε άλλους να θέτουν τα ηθικά πρότυπα και το επίπεδο των απαιτήσεων στη ζωής του. Συνήθως οι εξετάσεις στο όνειρο, αφορούν σε παρελθούσες εμπειρίες.

Οι εργασιακές δραστηριότητες στο όνειρο δείχνουν ότι κάποιος δεν έχει τελειώσει τη δουλειά του κατά τη διάρκεια της ημέρας και παίρνει το βάρος και την προσπάθεια μαζί του στο κρεβάτι και ασχολείται το ασυνείδητο με τις εκκρεμότητες. 

Πολύ συχνά οι άνθρωποι βλέπουν ερωτικά όνειρα. Συνήθως δεν είναι όνειρα που στέλνουν κάποια μηνύματα, αλλά αφορούν στην ψυχολογική ή και τη... σωματική πρωτίστως κατάσταση αυτού που τα ονειρεύεται. Επίσης, δεν αφορούν μόνο σε έφηβους και μόνους, αλλά και σε ανθρώπους που δεν στερούνται ερωτικής συντροφιάς στη ζωή.

Όπως όλα τα άτομα που εμφανίζονται σε όνειρο, έτσι και οι εχθροί υποδεικνύουν ορισμένες ιδιότητες του ονειρευόμενου. Συμβολίζουν τις πλευρές του εαυτού του, που δεν του αρέσουν και προσπαθεί να καταπολεμήσει, π.χ. αρνητικές συμπεριφορές, πεποιθήσεις, κλίσεις ή συναισθήματα. 

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.