Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Κατ 'αρχήν, το όνειρο με εγκυμοσύνη συνδέεται με θετικές πτυχές.

Αφορά πράγματα και καταστάσεις που δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί και περιμένουμε με αγωνία την έκβασή τους.
Αν δεις πως είσαι έγκυος = Σημαίνει ανάγκη απελευθέρωσης από στεναχώριες, ή είναι μήνυμα γρήγορης απελευθέρωσης από στεναχώριες που πρόκειται να έλθουν.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το όνειρο με εγκυμοσύνη μπορεί να έχει και τις ακόλουθες ερμηνείες:

Η εκκλησία στο όνειρο είναι σύμβολο θυσίας και επιθυμίας.

Μπορεί να σημαίνει την εκπλήρωση, ή όχι μιας επικείμενης επιθυμίας.
Αν είδατε από μακριά μια εκκλησία, σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν επιθυμίες που είχατε από καιρό.
Αν κοιτάζετε εκκλησία, σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε τις ακρότητες και προειδοποιεί ότι πρέπει να αποφύγετε κάποια αδικία.
Αν είδατε εκκλησία στο σκοτάδι, δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον.
Αν εισέρχεστε σε εκκλησία, δείχνει πίστη στο Θεό. Επίσης ότι πρέπει να κάνετε κάτι καλό.

Αν κάποιος ονειρεύεται ελικόπτερο, ειδικά αν ο ίδιος το πιλοτάρει, σίγουρα νιώθει ένα ιδιαίτερο συναίσθημα ελευθερίας και ανεξαρτησίας.

Η θέα από το ελικόπτερο είναι ανεμπόδιστη κι αυτό δίνει στον ονειρευόμενο μια αίσθηση ευεξίας.

Για την ερμηνεία του ονείρου, τίθεται κατ' αρχήν το ερώτημα, τι συμβαίνει με το ελικόπτερο στο όνειρο και πώς το αντιλαμβάνεται αυτό ο ονειρευόμενος.

Η εξαπάτηση στο όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, σημαίνει απροσδόκητη τύχη, ίσως κληρονομιά ή μάταιη προσπάθεια εχθρού για να σας βλάψει.

Είναι σημάδι ότι μπορείτε να εμπιστεύεστε τους φίλους και συναδέλφους σας και να υπολογίζετε στη βοήθειά τους. Είναι σημάδι ότι οι συναλλαγές σας μπορούν να ολοκληρωθούν με επιτυχία.
Η απάτη στο όνειρο είναι μια αδικία η οποία δεν πρέπει να ολοκληρωθεί σε καμιά περίπτωση. Αν την αποφύγατε, σημαίνει ότι θα προαχθείτε. Επίσης μπορεί να σημαίνει γρήγορη τύχη και άμεση καλυτέρευση των οικονομικών σας.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το όνειρο με εξαπάτηση μπορεί να έχει και τις ακόλουθες ερμηνείες:

Εάν το όνειρο αφορά ειδικά σε εξετάσεις στην εκπαίδευση, συνήθως συνδέεται με την αυτοκριτική και την επιθυμία του ατόμου για καλές επιδόσεις.

Ίσως, το άτομο που ονειρεύεται ότι εξετάζεται, να επιτρέπει σε άλλους να θέτουν τα ηθικά πρότυπα και το επίπεδο των απαιτήσεων στη ζωής του. Συνήθως οι εξετάσεις του ονείρου, αφορούν σε παρελθούσες εμπειρίες.
Αυτά τα όνειρα προκαλούνται συνήθως από την πίεση του περιβάλλοντος και την αίσθηση ότι κάποιος ή κάποιοι, άνθρωποι ή καταστάσεις, ελέγχουν τη ζωή μας.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, τα πιθανά μηνύματα ενός ονείρου με εξετάσεις είναι τα ακόλουθα:

Πολύ συχνά οι άνθρωποι βλέπουν ερωτικά όνειρα. Συνήθως δεν είναι όνειρα που στέλνουν κάποια μηνύματα, αλλά αφορούν στην ψυχολογική και τη... σωματική πρωτίστως κατάσταση αυτού που τα ονειρεύεται. Δεν αφορούν επίσης μόνο σε έφηβους και μόνους, αλλά και σε ανθρώπους που δεν στερούνται ερωτικής συντροφιάς στη ζωή.

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM