Αλφαβητική Αναζήτηση ονείρων:

A  B  C D  E  Z  H  TH I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το  όνειρο με βία είναι συνήθως ψυχολογική αντίδραση, εξαιτίας μιας κατάστασης στη ζωή, στην οποία δεν μπορεί κάποιος να αντιδράσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ανταποδίδοντας το χτύπημα.

Κάθε όνειρο βίας αντανακλά τα συναισθήματά κάποιου, είτε σε σχέση με τον εαυτό του είτε με την κατάσταση στο περιβάλλον του. Η μορφή που παίρνει η βία μπορεί να παρέχει πληροφορίες για μια πληρέστερη κατανόηση του εαυτού του.

Το Βρέφος στο όνειρο, μπορεί να εκφράζει πραγματική επιθυμία για ένα μωρό ή να σχετίζεται με την εγκυμοσύνη ή τον τοκετό.

Εάν αυτό δεν συμβαίνει, συμβολίζει την παιδική ηλικία και την ανωριμότητα.
Τούτο σημαίνει ότι ορισμένα γνωρίσματα σε σας δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα ή ανεπαρκώς.

Το μωρό στο όνειρο συμβολίζει πως ξεκινάει μια νέα φάση στη ζωή.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το όνειρο με βρέφος, μπορεί να έχει και τις παρακάτω ερμηνείες:

Ένα μέρος του σώματος που βλέπουμε πιο συχνά στα όνειρά μας.

Το γυναικείο στήθος είναι το σύμβολο της μητρότητας, της πνευματικής και ψυχικής τροφής. Τα στήθη συνδέονται συχνά με τη φύση και την ανάπτυξη. Μπορεί να σημαίνουν ότι περνάτε από μια φάση προσωπικής ανάπτυξης, πνευματικού διαφωτισμού ή εσωτερικής επούλωσης. Αντιπροσωπεύουν το αίσθημα της αδιάκοπης εσωτερικής ασφάλειας, η οποία βοηθάει στη λύση πολλών προβλημάτων. Οι μαστοί της γυναίκας συχνά υποδεικνύουν καταπιεσμένες σεξουαλικές ανάγκες, οι οποίες πρέπει να εξεταστούν περισσότερο.

Ας δούμε κάποιες ερμηνείες, που δίνει ο ονειροκρίτης, για όνειρο με στήθος, μαστό βυζί:

Όνειρα που αρχίζουν από:

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM