Το φέρετρο στο όνειρο μας θυμίζει τη θνησιμότητά μας. Ως ονειρικό σύμβολο, μπορεί να σημαίνει το τέλος μιας σχέσης και το ξεπέρασμα της αίσθησης της απώλειας. Το φέρετρο επίσης, είναι ένα μήνυμα ότι πρέπει κάποιος να θάψει το παρελθόν, ώστε να μπορέσει να έχει μια ανέμελη ζωή στο μέλλον. Εάν κάποιος δει ότι βρίσκεται ο ίδιος στο φέρετρο, σημαίνει τύχη στην οποία βέβαια δεν πρέπει να επαναπαυτεί. Το άδειο φέρετρο δείχνει περιττές ανησυχίες.
Ας δούμε πως βλέπει ο λαός ένα όνειρο με φέρετρο:

Τα φίδια στα όνειρα φανερώνουν άρρωστες καταστάσεις και σχέσεις στο οικογενειακό, φιλικό, ή κοινωνικό περιβάλλον.
"Με ζώσανε τα φίδια", λέει ο λαός μας, όταν ζούμε μέσα σε υποψίες και φόβους. Κάτι τέτοιο αντιπροσωπεύει και στα όνειρα αν δείτε, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, φίδια στον ύπνο σας.
Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, το φίδι συμβολίζει τον πειρασμό, την πονηρία, την απειλή και τον εχθρό.

Ένα ευχάριστο φιλί στο όνειρο είναι ο προάγγελος μιας αξέχαστης ερωτικής συνάντησης ή βελτίωσης της σεξουαλικής ζωής. Εάν το φιλί δεν ήταν ευχάριστο, αναμένεται μικρή ερωτική αγοήτευτη. Επίσης ο τρόπος και ο χαρακτήρας του φιλιού έχουν νόημα στην ερμηνεία του ονείρου.

Πρέπει να θυμάστε τις λεπτομέρειες του ονείρου, για να μπορέσετε να οδηγηθείτε στη σωστή ερμηνεία.

Καταδίωξη ή προσπάθεια διαφυγής είναι δύο από τα πιο συχνά όνειρα. Κατά κανόνα ένα τέτοιο όνειρο δείχνει την προσπάθεια αποφυγής των ευθυνών ή μιας αίσθησης αποτυχίας.
Επίσης μπορεί να σημαίνει φόβο ή συναισθήματα που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος.
Αν σας καταδιώκουν, εφιστά προσοχή σε συκοφαντίες έναντι των οποίων πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό του. Αλλά μπορεί και να σημαίνει ότι υπάρχει κάποια αίσθηση ενοχής που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Αλφαβητική αναζήτηση

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM