Το όνειρο με σκατά προμηνύει κατά κανόνα κάτι θετικό. Πρόκειται για πλούτο και περιουσία. Η αφόδευση στο όνειρο συμβολίζει ότι ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χειριστεί ελεύθερα τα χρήματά του και να προβεί σε επενδύσεις. Το ίδιο ισχύει και αν στο όνειρο έπαιζε κάποιος με σκατά. Εκ των υστέρων, όταν δηλαδή ξυπνήσει, αυτή τη κατάσταση την αντιλαμβάνεται ως αηδιαστική και απωθητική, ωστόσο στο όνειρο, δεν προκαλούσε στον ενδιαφερόμενο αυτή την αίσθηση.

Αυτό δείχνει ότι το θέμα χρημάτων δεν θα τον απασχολήσει στο εγγύς μέλλον.

Το χέσιμο στο όνειρο υπόσχεται επίσης μεγάλη επιτυχία σε διάφορους τομείς της ζωής του ατόμου, αλλά ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά. Έχει ο ίδιος την ευθύνη για την οικονομική του κατάσταση. Επίσης δεν πρόκειται για εγγύηση ότι η ευημερία του θα διαρκέσει για πάντα. Το μήνυμα αφορά στην τρέχουσα κατάσταση.

Όποιος βλέπει ότι από τα σκατά αναπτύσσεται κάτι καινούριο, ότι μεταλάσσονται, είναι ένδειξη ότι το άτομο δεν έχει αρκετή αίσθηση της ευθύνης του εαυτού του και δεν μπορεί να ελέγξει τις εσωτερικές του παρορμήσεις. Είναι σημαντικό να ελέγξει αυτή την ανώριμη στάση και να αναπτύξει περισσότερη αίσθηση των καθηκόντων του.

Αλφαβητική αναζήτηση

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM