Όπως στην πραγματικότητα, έτσι και στο όνειρο, χάνουμε συχνά κάποιο μέσο μεταφοράς ή αργούμε σε κάποιο ραντεβού. Αυτό το όνειρο μας δείχνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι για αλλαγές, επειδή συνηθίσαμε σε μεγάλο βαθμό την παρούσα κατάσταση. Ωστόσο, η μετάβαση από τη μία φάση της ζωής στην άλλη, όπως π.χ. στη συνταξιοδότηση από την εργασία, είναι πράγματα χρονικά καθορισμένα. Όποιος διστάζει και αναβάλει κάτι για πολύ καιρό, μπορεί, κατά κάποια έννοια, να καθυστερήσει στο ταξίδι της ζωής του, να χάσει το επόμενο στάδιο και να μπει σε περιπέτειες.

Αν πρόκειται π.χ. για καθυστέρηση μιας αμαξοστοιχίας, αυτό περιγράφει την ενόχληση επειδή πρέπει να περιμένετε για κάτι που πολύ θα θέλατε να αποκτήσετε. Μερικές φορές αυτό το όνειρο δείχνει επίσης μια τομή στη ζωή σας. Αν καθυστερείτε σε ένα ραντεβού, σημαίνει πως ο έρωτας στην πραγματική ζωή δεν παίζει ορωταρχικό ρόλο.

  • Η καθυστέρηση στο όνειρο, είναι σημάδι ότι κινδυνεύετε να χάσετε τη σωστή στιγμή στο εγγύς μέλλον.
  • Αν εσείς καθυστερήσατε, είναι μια προειδοποίηση ότι αντίπαλοι θα βάλουν εμπόδια στη σταδιοδρομία σας.
  • Επίσης, μπορεί να ζητηθεί η γνώμη σας σε κάποιο θέμα.
  • Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι βασιστήκατε σε λάθος μέσα και είναι μήνυμα ότι στο μέλλον θα πρέπει να επιλέγετε καλύτερα τις συνεργασίες σας.

Αλφαβητική αναζήτηση

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM