Άλλο ένα όνειρο με αντίστροφο μήνυμα.
Σημαίνει συνέχεια της ζωής ή ανησυχία για αγαπημένο μας πρόσωπο που έχουμε καιρό να δούμε.

Ανύπαντρες που θα δουν ζωντανό συγγενή τους να είναι πεθαμένος, θα δεχτούν πρόταση γάμου και το συγκεκριμένο πρόσωπο θα παίξει σημαντικό ρόλο σ’ αυτό.

Επίσης αν δειτε πως πέθανε συγγενής ή φίλος που λείπει καιρό, το όνειρο σημαίνει πως θα τον συναντήσετε σύντομα.

Αν όμως δείτε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο πεθαίνει από τσίμπημα φιδιού, είναι κακός οιωνός. Το συγκεκριμένο πρόσωπο κάτι θα πάθει ή θα αρρωστήσει.

Αν δειτε ότι πεθαίνετε από φυσικό θάνατο, σημαίνει πως θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν όμως ο θάνατος προήλθε από τραύματα, κινδυνεύουν τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.
Το να δειτε θάνατο ζώων στον ύπνο (σφάξιμο ζώων) και να λερώνεστε από το αίμα τους, θα ξεπεράσετε προβλήματα και γρήγορα θα αναρρώσετε.

Πρέπει επίσης να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Αλφαβητική αναζήτηση

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM