Το αυτοκίνητο στη συνείδησή μας είναι η κοινωνική μας θέση.
Τα όνειρα με αυτοκίνητα συχνά αφορούν στον τρόπο που χειρίζεστε τον εαυτό σας στο ψυχικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Αντιπροσωπεύει συχνά τον προσωπικό χώρο. Αν είδατε στο όνειρο αυτοκίνητο, σημαίνει πως σας απασχολεί το μέλλον σας και η οικονομική σας κατάσταση. Με αυτή την ένοια σημαίνει ανατροπές.

  • Εάν κάθεστε σε ένα ιδιαίτερα κομψό, ξένο αυτοκίνητο, ίσως θέλετε να φανείτε περισσότερο απ' ό,τι πραγματικά είστε. Ένα τέτοιο όνειρο, μπορεί να προμηνύει και το αίσιο τέλος κάποιων εκκρεμοτήτων που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό.
  • Εάν το αυτοκίνητό σας προσπεραστεί από άλλο, αυτό σημαίνει ότι αισθάνεστε παραμελημένοι.
  • Η αγορά ενός αυτοκινήτου δείχνει συχνά ότι πρόκειται να αλλάξετε τη ζωή σας και συγχρόνως υπόσχεται ευνοϊκή έκβαση στα σχέδια που έχετε ξεκινήσει.
  • Ένα τροχαίο ατύχημα δείχνει το φόβο της αποτυχίας στη ζωή.
  • Αυτοκίνητο που καίγεται με έντονες φλόγες είναι σημάδι επιτυχίας, μόνο τα αυτοκίνητα που καπνίζουν χωρίς φλόγα προειδοποιούν για αποτυχίες και σωματικό ή συναισθηματικό στρες.
  • Οι καταστροφές αυτοκινήτων και τα ατυχήματα σας προειδοποιούν για εμπόδια στην επίτευξη στόχων.
  • Αν είδατε πως κατεβήκατε από το αυτοκίνητο ή αποφύγατε κάποια σύγκρουση, σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από κάποιες στενοχώριες.

Πρέπει επίσης να έχουμε υπόψη ότι στα όνειρα δεν υπάρχει αντικειμενική εκτίμηση του μεγέθους ενός μεταφυσικού μηνύματος. Δηλαδή, το μικρό, το μεγάλο, το πολύ ή το λίγο, το σύντομα ή το αργότερα, είναι υποκειμενικό και έχει σχέση με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά για κάποιον να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι σε κάποιον άλλον. Μπορεί να είναι κάτι μικρό και άμεσο, ή κάτι μεγάλο που θα έρθει αργότερα. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, αλλά αυτός που το ονειρεύεται να το εκλαμβάνει σαν κάτι πολύ σημαντικό.

Αλφαβητική αναζήτηση

A  B  C  D  E  Z  H  TH  I  K  L  M  N  KS  O  P  R  S  T  Y  F  X  PS  OM